Philips BDM347OUP pune calitatea imaginii pe primul loc

21.11.2018
Philips BDM347OUP pune calitatea imaginii pe primul loc

Adresat profesioniştilor care au nevoie de claritate şi acurateţe cât mai bună a culorilor redate pe ecran, Philips BDM3470UP este un monitor UltraWide QHD cu ecran IPS de 34”.

Recomandat deopotrivă pentru aplicaţii de productivitate şi jocuri PC, Philips BDM3470UP  dispune de HUB USB 3.0 şi suport SmartErgoBase pentru ajustarea rapidă a poziţiei ecranului.

Ecranul cu rezoluţie 3440x 1440 pixeli oferă unghiuri de vizibilitate de 178/178° şi fidelitate a culorilor specifică ecranelor de tip IPS. Monitorul dispune şi de o tehnologie numită SmartUniformity, creată pentru a elimina fluctuaţiile de luminozitate şi asigura acurateţe sporită a culorilor. Funcţia MultiView aduce un plus adaptabilităţii monitorului, perminţând utilizatorilor să conecteze mai multe dispozitive pentru vizualizarea simultană a conţinutului redat de ele.

 

Pentru a beneficia de mai mult spaţiu de lucru, monitorul dispune de o ramă foarte îngustă care perminte încadrarea acestuia în configuraţii multi-monitor. Lista dotărilor este completată cu difuzoare stereo, dispuse la partea de jos a ecranului.

Monitorul Philips BDM3470UP este disponibil în magazine la un preţ recomandat de 3029 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult