Philips Moda 245C7QJSB este cel mai subţire monitor creat vreodată de Philips

14.02.2017
Philips Moda 245C7QJSB este cel mai subţire monitor creat vreodată de Philips

MMD, partener licenţiat al Philips pentru producţia de monitoare, a anunţat un nou monitor din seria de design Moda, echipat cu un ecran IPS de 24” încadrat de o ramă extrem de îngustă.

Cu rezoluţie FullHD şi tehnologie Ultra Wide Color, monitorul promie utilizatorilor claritate şi reproducere fidelă a nuanţelor de culoare.

Acest model este primul dintr-o serie de monitoare destinate utilizării domestice care combină designul Moda şi tehnologia Ultra Wide Color. Cei mai multi utilizatori casnici îşi folosesc monitoarele atât pentru muncă dar şi pentru divertisment, acest model de 24” reuşind să satisfacă ambele nevoi. Monitorul are un aspect placut atât în casele utilizatorilor cât şi pe birourile de la muncă, oferind o experienţă de vizionare cu o reproducere a culorilor mai realistă ca niciodată” a declarat Artem Khomenko, Product Manager Philips monitoare Europa în cadrul MMD.

Recomandat drept cel mai subţire monitor creat vreodată de Philips, noul model se prezintă cu un design minimalist şi un ecran cu grosime de 5.2mm, încadrat pe trei din cele patru laturi cu o ramă având o lăţime de numai 2.5mm. Designul frameless face ca noul monitor 245C7QJSB să fie o alegere bună pentru utilizatorii atraşi de divertisment.

Printre tehnologiile suportate se numără Flicker-Free (reglarea luminozităţii pentru o imagine mai stabilă – anti scintilaţie), SmartContrast şi SmartImage (auto-reglare a setărilor pentru conţinutul afişat), care lucrează împreună pentru a face divertismentul multimedia de acasă mai captivant. Monitorul este echipat cu intrări HDMI şi DisplayPort.

Noul monitor Philips 245C7QJSB C-Line va fi disponibil în magazine începând cu luna februarie la un preţ recomandat de 989 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult