Philips oferă un nou monitor curbat de 34”, suportând rezoluţia 3440 x 1440 pixeli

14.04.2017
Philips oferă un nou monitor curbat de 34”, suportând rezoluţia 3440 x 1440 pixeli

MMD, partener licenţiat al Philips pentru producţia de monitoare, îşi măreşte gama de monitoare curbate cu un nou de 34”, având curbură de 1800R şi format UltraWide de 21:9.

Philips 349X7FJEW include funcţia MultiView, permiţând afişarea simultană pe ecran a două surse de semnal video. Afişarea ecranului poate fi împărţită în două zone ori în format picture-in-picture (PiP). În acest fel, utilizatorii pot urmări un flux de ştiri sau o transmisiune sportivă live, în timp ce lucrează pe anumite documente.

Monitorul permite ajustarea înălţimii şi înclinaţiei ecranului, pentru o experienţă optimă la vizionare. De asemenea, monitorul poate fi folosit şi ca staţie de încărcare rapidă USB pentru diverse dispozitive, respectiv conectarea perifericelor şi dispozitivelor de stocare externă folosind hub-ul USB integrat.

Intenţionăm să aducem beneficiile ecranelor curbate – efectul de imersiune – către cât mai mulţi utilizatori. Monitorul de 34 de inci este cel mai recent model dintr-o gamă cuprinzătoare pe care Philips o introduce pe piaţă în acest an. Este angajamentul nostru de a oferi monitoare care permit oamenilor să aibă mai multe opţiuni cu ajutorul acestor modele mari şi frumoase care sunt inspirate din lumea înconjurătoare” a declarat Artem Khomenko product manager monitoare Philips Europa din cadrul MMD.

Ecranul curbat promite o experienţă captivantă, ajutând crearea unei percepţii crescute a profunzimii la vizionarea de filme, editarea foto-video sau munca târzie cu documente. În special pentru munca ce necesită atenţie în detaliu, monitorul curbat ajută la o mai mare concentrare, prin crearea unei percepţii crescute a profunzimii ce oferă mai mult spaţiu personal.

De asemenea, monitorul 349X7FJEW este echipat cu modul de setare LowBlue. Studiile au arătat că, la fel ca razele ultraviolete care pot provoca leziuni oculare, lungimea de unde scurte a razelor de lumină albastră de la ecranele LED pot provoca leziuni şi afecta vederea de-a lungul timpului. Setarea modului Philips LowBlue utilizează o tehnologie software inteligentă ce reduce undele scurte a luminii albastre dăunătoare.

Monitorul Philips 349X7FJEW X Line urmează să apară în magazinele de specialitate în a doua jumătate a lunii aprilie la un preţ recomandat de 4.049 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult