Samsung prezintă noua serie de monitoare curbate pentru jocuri, cu tehnologie Quantum Dot

02.03.2017
Samsung prezintă noua serie de monitoare curbate pentru jocuri, cu tehnologie Quantum Dot

Samsung Electronics a prezentat noi monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot. Create special pentru gameri, acestea sunt disponibile în variante cu ecran de 24” şi 27”, suportând rată de contrast 3000:1, respectiv unghiuri de vizualizare pe până la 178°. Monitoarele au un design ergonomic şi permit ajustarea ecranului cu rază de curbură 1.800R pe verticală şi orizontală.

Monitoarele CFG70 de 24“ şi 27“ vin cu interfaţa „Gaming UX” şi opţiuni avansate pentru optimizarea imaginii în jocuri de FPS, RTS, RPG şi AOS. În timpul jocului, gamerii pot vizualiza şi regla toate setările esenţiale, de la timpul de răspuns, la rata de reîmprospătare a imaginii, prin accesarea meniului. Tastele uşor accesibile pentru comenzi rapide, situate pe partea din faţă şi din spate a monitorului, le oferă utilizatorilor şi mai multe opţiuni pentru a actualiza rapid parametrii de gameplay utilizaţi frecvent.

Ecranul cu timp de răspuns de 1ms MPRT şi rată de refresh la 144 Hz integrează şi tehnologia AMD FreeSync, oferind o experienţă cursivă de joc chiar şi la un framerate ceva mai redus.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult