Sony pregăteşte monitoare 4K cu tehnologie OLED

08.04.2013
Sony pregăteşte monitoare 4K cu tehnologie OLED

După televizoare 4K, Sony lansează şi monitoare 4K pentru PC, realizate folosind panouri cu tehnologie OLED şi adresate profesioniştilor care lucrează cu conţinut de rezoluţie înaltă.

Sony pregăteşte monitoare 4K cu tehnologie OLED

Monitoarele Sony TRIMASTER EL OLED din noua gamă A Series promit unghiuri de vizibilitate generoase şi o stabilitate bună a culorilor redate, atunci când ecranul nu este privit direct din faţă.

Gama A Series cuprinde modelele BVM-E250A şi BVM-E170A optimizate pentru editare video, respectiv modelele VM-2541A şi PVM-1741A destinate unei game variate de activităţi, spre exemplu monitorizare video.

Noile monitoare Sony OLED 4K, cu diagonale cuprinse între 17 şi 25 inch, vor fi disponibile în decursul lunii mai contra unor preţuri rămase deocamdată neprecizate. Din păcate modelul cu diagonală 30 inch va mai întârzia până anul viitor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video