Angry Birds ajunge pe marile ecrane în 2016

24.09.2015

În ciuda faptului că veniturile studioului Rovio au scăzut în ultimii câţiva ani, Angry Birds este în continuare o prezenţă majoră în entertainment. Ceea ce a început ca un simplu joc video pentru iPhone s-a transformat în scurt timp într-un adevărat fenomen la nivel global, studioul finlandez dezvoltând Angry Birds şi în alte direcţii precum jucării, seriale de animaţii şi acum un lung metraj pentru cinema. Dacă vă întrebaţi cum arată filmul bazat pe celebrele păsări nervoase, mai sus aveţi răspunsul.

Primul trailer al filmului Angry Birds este acum disponibil online şi pare să nu urmărească atât de aproape povestea jocurilor video. Desigur, toate păsările noastre preferate, cât şi porcii verzi vor fi prezente în film, însă nu este vorba despre aceeaşi premiză arhicunoscută. Conflictul nu pare să se învârtă în jurul porcilor care fură ouăle din cuibul păsărilor, ci pare să spună povestea lui Red, iconicul personaj roşu. De asemenea, păsările nu par să fie atât de nervoase precum sugerează titlul.

Filmul este programat să apară în vara anului viitor, iar bugetul de producţie pare să fi fost generos. Melodia inclusă în trailer este „Bad” de la Michael Jackson, iar personajele sunt interpretate de actori precum Peter Dinklage şi Bill Hader.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult