Apple lansează un serial filmat integral cu iPhone 11

22.04.2020
Apple lansează un serial filmat integral cu iPhone 11

Încă de când a fost lansată seria iPhone 11, Apple a împins în față în special funcțiile de filmare ale noilor sale telefoane, știind deja probabil că performanța foto nu va putea să țină pasul cu modelele altor producători. Astfel, oferind funcții precum filmare simultană cu mai multe camere și o calitate mai bună a imaginii, cât și stabilizare de calitate, aceste modele sunt întotdeauna în topurile recomandărilor pentru filmare pe telefon. După mai multe videoclipuri filmate cu iPhone 11 Pro, Apple prezintă acum și primul serial filmat integral cu telefoanele sale.

Fraggle Rock: Rock On! este un serial pentru copii cu păpuși în stilul Muppets. Aceasta reprezină întoarcerea seriei Fraggle Rock pe micile ecrane, după o absență de pe televiziunile prin cablu. Întrucât pandemia COVID-19 împiedică producătorii acestei serii să se întâlnească în studiouri profesionale și să aibă acces la echipamentele profesionale necesare realizării unui serial, aceștia au decis să creeze o mini-serie folosind dispozitivele pe care le au la îndemână.

Fiind un serial dedicat serviciului Apple TV+, Fragle Rock: Rock On! este filmat în totalitate folosind dispozitive iPhone 11, membrii echipei filmând independent secvențele la domiciliu. Întregul serial este filmat pe telefoanele Apple din diverse părți ale Statelor Unite ale Americii.

Serialul va fi disponibil pe Apple TV+ în mod gratuit, indiferent dacă utilizatorii au sau nu un abonament la acest serviciu. Mulți probabil au însă și abonamente, întrucât oricine cumpără un iPhone, o tabletă iPad sau un computer Mac în această perioadă, primește automat și un an de abonament la TV+ gratuit. Desigur, accesul la Apple TV+ nu este tocmai simplu din toată lumea, întrucât accesul este restricțional la doar câteva țări.

Cei care doresc să folosească Apple TV+ din România vor trebui să apeleze la un cont de App Store de Statele Unite și probabil un card de credit din această regiune sau credit pe cont pentru a activa abonamentul. Desigur, soluții precum VPN pot de asemenea să ajute, însă adaugă costuri în plus.

(via TechCrunch)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult