Apple oferă primul episod al serialului Silo, gratuit pe Twitter. VIDEO

01.07.2023
Apple oferă primul episod al serialului Silo, gratuit pe Twitter. VIDEO

Apple a făcut o mișcare neașteptată cu serialul de pe serviciul TV+ Silo. Compania a publicat primul episod în totalitate pe contul său oficial de Twitter, în încercarea de a atrage atenția către ultimul episod al primului sezon, care a debutat vineri seară. Alegerea platformei și modului de promovare este însă unul inedit, întrucât Twitter nu este în general privită drept o platformă de streaming video.

Poți încerca Silo gratuit, fără un abonament la Apple TV+

Apple TV+ nu este disponibil încă în mod oficial în România, deci posibilii clienți de la noi nu vor putea urmări acest serial în mod „legal” decât prin metode alternative, precum VPN-uri. Astfel, aceasta este o ocazie bună pentru a încerca măcar noul serial de pe serviciu, înainte de a încerca accesarea serviciilor prin metode complicate, sau prin „metode alternative”.

Silo este un serial bazat pe romanul SF Wool scris de autorul american Hugh Howei, care are loc într-un viitor apocaliptic. Suprafața Pământului este toxică și nu mai poate susține viața, iar omenirea s-a retras într-un buncăr subteran numit „Silo”. Aici, pe 144 de etaje trăiesc supraviețuitorii, iar serialul urmărește felul în care societatea funcționează, dar și teme interesante, precum ce este sau nu adevărat, și felul în care cei care dețin informațiile dețin și puterea.

Asemeni altor producții de pe Apple TV+, distribuția Silo este compusă din actori cu renume, precum Rebecca Ferguson, Ferdinand Kingsley, Common și Rashida Jones. Serialul are în total 10 episoade.

De altfel Silo nu este singurul serial Apple bazat pe cărți SF. Seria Foundation a lui Isaac Asimov este de asemenea adaptată într-un serial pe serviciul de streaming, în timp ce unul dintre cele mai de succes seriale ale Apple TV+ este For All Mankind, un serial care explorează istoria alternativă în care Rusia a fost prima țară care a ajuns pe Lună în timpul Războiului Rece.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult