Ce a pățit această actriță după ce a activat câteva luni în industria filmelor pentru adulți

16.11.2020
Ce a pățit această actriță după ce a activat câteva luni în industria filmelor pentru adulți
Foto: Instagram/lanarhoade

O fostă actriță de filme pentru adulți a vorbit, în podcastul Call Her Daddy, pe care îl găzduiește Alexandra Cooper, despre neplăcerile pe care i le-a provocat această meserie.

Lana Rhoades, care are numele real Amara Maple, a declarat că a uitat cum să mai facă sex adevărat după ce a lucrat în această industrie. Asta deoarece la filmări totul a fost mecanic. Rhoades a activat în domeniu mai puțin de un an, dar a filmat aproape în fiecare zi. Chiar și așa, fosta actriță a devenit o celebritate pe PornHub, care i-a adus un număr uriaș de fani pe rețelele de socalizare.

Citește și: Topul celor mai bune filme de animație pe care le vom putea vedea în următorul an

Tânăra de 24 de ani are 13,2 milioane de fani pe Instagram. Ea mai este activă pe OnlyFans, unde vinde conținut exclusiv. Lana este, de asemenea, un model de succes. A colaborat, printre altele, cu Fashion Nova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades)

Rhoades a spus că atunci când realizat conținut pentru adulți nu făcea sex în afara studioului, deoarece nu avea o viață personală și nici o relație.

„Viața mea era doar despre muncă. Mă trezeam în fiecare zi și mergeam să filmez o scenă – Nu aveam viață”, a declarat ea.

„Cred că am uitat cum e să faci sex real, deoarece totul era pus în scenă și mecanic”, a adăugat tânăra.

Corpul ei s-a resimțit, de asemenea. Sexul este bun pentru sănătate, potrivit studiilor, dar nu trebuie exagerat. Lana a explicat că avea mereu probleme în zona intimă, deseori simțind durere.

Sursa: Bolde.com, Call Her Daddy

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult