Ce filme poți să vezi pe Netflix gratis, fără să plătești un abonament lunar

31.08.2020
Ce filme poți să vezi pe Netflix gratis, fără să plătești un abonament lunar

Netflix a lansat o nouă secțiune a serviciului său de streaming de filme și seriale numită „Watch Free”. Așa cum sugerează și numele, poți acum urmări anumite filme și seriale din gama „Netflix Originals” gratis, chiar și fără să înregistrezi un cont și fără să ai nevoie de un abonament activ. Desigur, gama de filme și seriale disponibilă pentru urmărire în acest mod este limitată, însă este interesant faptul că Netflix oferă această posibilitate, întrucât până acum era necesar un cont plătit chiar și pentru a vedea întreaga ofertă de filme și seriale.

Netflix oferă pe gratis acces la câteva filme și seriale din portofoliul său

Pentru a accesa filmele gratuite de pe Netflix nu trebuie decât să accesezi acest link, care duce direct către secțiunea Watch Free. Aici sunt listate în acest moment trei filme, patru seriale, un serial de desene animate, un documentar și un reality show. Filmele pot fi urmărite în totalitate, direct în browser, fără un cont, în timp ce în cazul serialelor și documentarelor doar primul episod este disponibil. De altfel, selecția de conținut gratuit este interesantă.

Filmele gratis de pe Netflix sunt comedia Murder Mystery cu Adam Sandler și Jennifer Aniston, Bird Box cu Sandra Bullock, un thriller SF și The Two Popes cu Anthony Hopkins și Jonathan Pryce. Acestea sunt filme „originale” recente, lansate în ultimii doi ani pe serviciul de streaming.

Serialele disponibile sunt Stranger Things, unul dintre cele mai de succes de pe platforma Netflix, When They See Us, Grace and Frankie și Elite, un serial spaniol foarte popular. Pentru copii există serialul animație bazat pe filmul Boss Baby, Back in Business. Un show de tip reality TV este Love is Blind, un soi de „Burlacul” realizat special pentru Netflix, iar cei interesați de documentare pot vedea primul episod din Our Planet. Netflix anunță că filmele și serialele disponibile în mod gratuit vor fi schimbate din când în când.

Desigur, aceste „mostre” au scopul de a demonstra celor care nu au încă abonamente Netflix să își facă unul pentru a putea avea acces la astfel de filme și seriale.

sursa: Netflix

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult