Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”

24.01.2021
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Foto: Profimedia Images

Brandi Passante a devenit cunoscută în 2010 după ce a apărut în reality show-ul american „Războiul Depozitelor”. Pe atunci, ea și partenerul său de viață Jarrod Schulz, tatăl celor doi copii ai ei, erau cei mai cunoscuți din distribuția seriei despre oameni care licitează pentru conținutul unor spații de depozitare.

Inițial, cei doi parteneri au fost întrebați „dacă vor să apară în fața camerelor de filmat preț de câteva minute, fără să se gândească, vreodată, că vor ajunge să participe la toate cele 12 sezoane și chiar să lanseze, în 2014, reality show-ul „Brandi & Jarrod: Married to the Job”, după cum au declarat pentru publicația The Saline Courier.

Brandi Passante: Succesul este o binecuvântare și un blestem

Passante a catalogat succesul ca fiind „atât o binecuvântare, cât și un blestem”. Pe lângă expunerea totală în public, cei doi parteneri s-au confruntat, la începutul show-lui, cu divergențe, pentru că erau împreună absolut tot timpul, și, „inevitabil, nu era o situație mereu comodă”, după cum au mărturisit chiar ei.

Citește și: Motivul pentru care Gwyneth Paltrow s-a „semi-retras” din actorie

Însă, după succesul imens și imediat din perioada 2010-2019, odată cu încheierea seriei, Passante a dispărut din viața publică. Viața ei este acum diferită. Vedeta s-a despărțit de Jarrod Schulz încă din 2019, însă separarea n-a împiedicat-o să își continue viața, ea fiind văzută deseori prin cluburi, încercând să-și găsească un nou partener care „să aibă ceva creier și ceva curaj”, după cum scria ea în mesajele de pe rețeaua de socializare online Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brandi Passante (@brandipassante)

Totodată, își crește singură cei doi copii, care acum sunt „la vârsta aceea rebelă la care cred că știu și că li se cuvine totul” și trebuie să le reamintească mereu că ea le este mamă și nu „una dintre prietenele de școală”, după propriile declarații. „Se simte lipsa unei prezențe masculine în casă. Câteodată trebuie să le cer de mai multe ori să facă chiar și un lucru mărunt”, a mai spus ea.

Citește continuarea în Apropo.ro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News