Motivul pentru care Gwyneth Paltrow s-a „semi-retras” din actorie

10.12.2020
Motivul pentru care Gwyneth Paltrow s-a „semi-retras” din actorie
Foto: Shutterstock

Într-un interviu acordat lui Andy Cohen, pentru emisiunea „Radio Andy” de pe SiriusXM, actrița Gwyneth Paltrow a explicat de ce apare mai rar pe ecrane.

Ultimul proiect al actriței în vârstă de 48 de ani a fost serialul Netflix „The Politician”, unde a lucrat cu soțul său, Brad Falchuck.

Citește și: Ridley Scott despre „Raised by Wolves”: Merită văzut cu trei sticle de vin

Atenția lui Paltrow s-a îndreptat în ultima vreme către business-ul său, brandul de lifestyle „Goop”, deși actoria a fost primul ei pas către succes. La 26 de ani, Paltrow și-a pus pe raft un premiu Oscar și unul Golden Globe pentru performanța sa din filmul „Shakespeare in Love”. În 2011, actrița a mai adăugat un premiu Emmy pentru rolul din filmul „Glee”. Mergând pe sistemul „punct ochit, punct lovit”, actrița a mai declarat că, la 26 de ani a simțit că a atins culmea carierei sale.

Paltrow: „Am realizat ca nu-mi plăcea actoria chiar atât de mult”

Pe de altă parte, ea a dezvăluit că și-a dat seama, de-a lungul timpului, că nu-i plăcea atât de mult actoria, doar că nu era conștientă de lucrul acesta la momentul respectiv.

„Nu e ca și cum simțeam că nu merită efortul de a interpreta roluri, ci mai degrabă mă întrebam cine ar trebui să fiu și încotro mă îndreptam. Ca să fiu sinceră, o parte din strălucirea aceea de a fi actriță s-a evaporat și din cauza controlului intens al publicului”, a explicat ea.

Paltrow își amintește cum, copiil fiind, tot ceea ce făcea apărea în ziare, de la articole legate de cariera sa și până la critici legate de orice făcea, zicea sau ce garderobă alegea. A mai adăugat că ea „este mai mult genul de persoană de casă și că nu preferă să stea șase săptămâni într-o cameră de hotel, singură, pentru un rol”.

Un șef exigent taie din entuziasmul de a interpreta un rol

„Și dacă aduni toate astea cu faptul că, sincer vorbind, am avut un șef foarte exigent pentru majoritatea filmelor din cariera mea la Miramax, e ușor de înțeles că nu era chiar chemarea mea. Nu asta mă reprezintă”, a conchis actrița.

Citește și: Filmul „Sound of Metal” provoacă Hollywood-ul prin rolul lui Paul Raci, un actor din comunitatea oamenilor fără auz

Miramax este o companie de producție și distribuție de filme fondată de frații Harvey și Bob Weinstein, cu care Gwyneth Paltrow lucra frecvent. Inclusiv pentru filmul “Shakespeare in Love”, tot cu ei a lucrat.

Actrița a fost expusă luminii reflectoarelor încă de la o vârstă foarte fragedă, prin prisma părinților săi. Mama sa, Blythe Danner, este o actriță premiată cu trofeul Emmy iar tatăl său, Bruce, a fost regizor, producător și scenarist.

Sursa: Fox News

Urmărește Go4IT.ro pe Google News