Cine este actrița bulgară care o interpretează pe fiica lui Borat și femeia din mijlocul scandalului Giuliani?

26.10.2020
Cine este actrița bulgară care o interpretează pe fiica lui Borat și femeia din mijlocul scandalului Giuliani?
Foto: Profimedia Images

Dacă s-ar fi auzit acum câțiva ani că personajul Borat se va infiltra în Guvernul SUA și va declanșa un scandal de proporții, chiar în perioada alegerilor prezidențiale, probabil că ar fi părut o glumă. Dar trăim în 2020 și nimic nu mai pare fără sens.

În „Borat Subsequent Moviefilm”, continuarea comediei din 2006 „Borat: Cultural Learnings of America to Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan”, personajul lui Sacha Baron Cohen, jurnalistul kazakh, reușește să creeze un haos major. Îi păcălește pe vicepreședintele SUA, Mike Pence, și pe Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului și avocatul președintelui american Donald Trump. Spre deosebire de prima comedie, în care personajul era pe cont propriu, în filmul care a avut lansarea pe Amazon Prime pe 23 ocotombire, Borat a contat pe ajutorul fiicei sale, Tutar, în vârstă de 15 ani.

Dar cine este Tutar și ce scandal a iscat?

Fiica lui Borat, Tutar, este o tânără actriță bulgăroaică, Maria Bakalova, în vârstă de 24 de ani, care este, în film, „mănușa” perfectă pentru personajul interpretat de Cohen. Îl ajută să intre pe la diverse evenimente și adaugă sarea și piperul. Într-una dintre scene, Borat încearcă să-și ofere fiica drept cadou vicepreședintelui Mike Pence; în altă scenă, Tutar roagă un pastor, care este total împotriva avorturilor, să-i „scoată copilul din ea”.

Foto: Profimedia Images

Piesa de rezistență, care a atras atenția tuturor, este scena în care se dă drept o jurnalistă libertină care îl intervievează pe Rudy Giuliani, iar acesta aproape că se expune în fața ei în ipostaze compromițătoare (la un moment dat este filmat cu mâna în pantaloni), în contextul inițial al interviului. Giuliani neagă că ar fi făcut ceva nepotrivit și susține că pur și simplu și-a băgat cămașa în pantaloni după ce i-a fost scos microfonul.

Citește și: Joaquin Phoenix va juca rolul lui Napoleon în pelicula „Kitbag” a lui Ridley Scott

Avocatul lui Trump a mai spus că totul a fost o lovitură sub centură și că Sacha Baron Cohen este un mincinos. Acesta din urmă a dat o replică simplă: „Dumnezeu știe cum decurg interviurile sale cu alte jurnaliste”.

Pe de altă parte, Maria Bakalova a declarat că în timpul „interviului’’ nu s-a simțit deloc în pericol pentru că știa că întreaga echipă de filmare era acolo.

Nu mulți actori s-ar plia cu usurință stilului hilar și incomod al lui Cohen, însă Bakalova, deși este destul de tânără, a reușit sa țină pasul.

Actriță de la vârsta de 6 ani

Potrivit IMDB, actrița s-a născut în Burgas, Bulgaria, în 1996 și joacă încă de la vârsta de 6 ani.

A studiat la Școala Națională de Arte din Burgas, unde a jucat mai mult dramă, iar apoi a fost admisă la Academia Națională de Teatru și Film din Sofia. A obținut roluri în câteva filme bulgărești, printre care amintim „Transgression” (2018) și „Last Call’’ (2020).

În genericul de final al filmului „Borat 2”, numele actriței este trecut imediat sub cel al lui Cohen.

Citește și: Contul de Twitter al lui Trump a fost compromis de un hacker. Nu-i greu de ghicit ce parolă avea

Bakalova a trecut neobservată până acum, iar când filmul a fost anunțat pentru prima oară, personajul Tutar era numit „partenera lui Borat” și trebuia să fie jucat de Irina Novak.

Concret, aceasta tânără, care până săptămâna aceasta era necunoscută, este acum în mijlocul unui joc politic major. Giuliani susține ca această păcăleală a fost „o manevră” ca răspuns la acuzațiile aduse de republicani și susținătorii lui Trump împotriva lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden.

Autor: Loredana Toma

Sursa: Refinery29

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video