Cum primești cinci luni de acces gratuit la Apple Music folosind aplicația Shazam

30.11.2020
Cum primești cinci luni de acces gratuit la Apple Music folosind aplicația Shazam

Apple a cumpărat Shazam în urmă cu doi ani, însă până recent, integrarea serviciului de identificare a melodiilor cu restul de servicii și sisteme Apple nu prea exista. Acum că poți pune chiar și o scurtătură către Shazam în Control Center, pentru acces rapid la aplicație, Apple vine și cu o ofertă promoțională pentru utilizatorii de iPhone: până la cinci luni de abonament gratis pentru platforma Apple Music.

Oferta Apple Music este accesibilă prin intermediul aplicației Shazam

Oferta este valabila pana pe 17 ianuarie 2021 și necesită îndeplinirea câtorva condiții simple. În primul rând, trebuie să ai un iPhone, să ai aplicația Shazam instalată de pe App Store și să nu mai fi avut în trecut un abonament Apple Music. Dacă îndeplinești aceste trei condiții, având aplicația Shazam actualizată la cea mai nouă versiune, procedeul de acces al ofertei este foarte simplu.

Trebuie doar să apeși pe butonul de setări al aplicației din colțul stânga-sus. Deasupra tuturor celorlalte opțiuni apare un banner care notifică utilizatorii de această ofertă. Un click pe ofertă te duce în aplicația Apple Music, direct pe pagina de abonare, cu un voucher deja introdus, care îți oferă cinci lungi de acces gratuit la serviciul de muzică. Tot ce trebuie să faci este să accepți „tranzacția” de 0 lei pentru activarea voucherului și apoi poți începe să folosești Apple Music.

Apple Music Shazam

Este important de știut însă că spre diferență de alte astfel de oferte, în cazul de față, nu poți să anulezi reînnoirea automată  a abonamentului înainte de expirarea ofertei. Dacă încerci să anulezi de pe acum, vei primi doar o lună de acces. Astfel, dacă nu doriți să fiți taxați cu 20 de lei la finalul perioadei de gratuitate, adică costul următoarei luni de abonament, va trebui să vă puneți un reminder care să vă atenționeze că trebuie să anulați abonamentul.

În mod normal, Apple oferă trei luni de acces gratuit pentru cei care se abonează la Apple Music și nu au mai avut abonament în trecut.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult