Episodul al VIII-lea din seria de filme Star Wars are un nume oficial: „The Last Jedi”

24.01.2017
Episodul al VIII-lea din seria de filme Star Wars are un nume oficial: „The Last Jedi”

Disney a anunţat în mod oficial numele noului film Star Wars care urmează să fie lansat în 2017. Acesta va purta subtitlul „The Last Jedi” şi este prezentat cu clasicul logo încadrat într-un contur roşu, ceva neobişnuit pentru celebra serie de filme. Odată cu numele celui de-al optulea episod Star Wars din seria principală am primit şi data oficială de lansare, programată pentru 15 decembrie.

Contul oficial de Twitter al licenţei Star Wars descrie noul film ca „următorul capitol din saga Skywalker”, lucru care sugerează că Luke Skywalker va avea un rol mult mai important în episodul VIII decât a avut în VII. De asemenea, numele „The Last Jedi” se potriveşte perfect pentru a fi atribuit lui Luke, având în vedere evenimentele care au avut loc în cel de-al şaptelea episod, lansat în 2015.

Momentan Disney şi Lucasfilm nu oferă prea multe detalii noi despre film, însă ne putem aştepta la un prim trailer în următoarele câteva luni. Cert este că personajele noi din serie, precum Rey, Finn, Poe Dameron şi Kylo Ren se vor întoarce cu siguranţă, în timp ce personajele clasice precum Luke şi Prinţesa Leia au fost deja confirmate.

În ciuda faptului că actriţa Carrie Fisher a încetat din viaţă, aceasta a reuşit să termine filmările pentru acest episod Star Wars în cursul anului 2016. Aceasta va fi prezentă în film, însă momentan nu a fost luată o decizie despre soarta personajului. Disney a declarat că nu negociază cu familia Fisher o posibilă remodelare digitală a actriţei, însă va încerca să păstreze drepturile pentru imaginea acesteia pentru alte produse Star Wars, precum jocuri video, jucării şi produse promoţionale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video