Filmul SF „The Adam Project”, cu Ryan Reynolds, este pregătit pentru 2021

30.11.2020
Filmul SF „The Adam Project”, cu Ryan Reynolds, este pregătit pentru 2021
Foto: Shutterstock

Ryan Reynolds a semnat pentru rolul din „The Adam Project”, film plănuit pentru 2021, pe platforma Netflix. Se pare că actorul și-a propus să apară în toate proiectele care i-au făcut cu ochiul.

Pe lângă cele două filme cu Reynolds a căror lansare era plănuită pentru 2020, „Free Guy” și „The Hitman’s Wife Bodyguard”, actorul a terminat filmările pentru „Red Notice”. Pentru acest film, el a făcut echipă cu actorii Dwayne Johnson și Gal Gadot.

Reynolds și Mark Ruffalo în roluri de tată și fiu

Aceste proiecte ar părea să fie suficiente pentru un actor, pe durata unui an calendaristic, dar nu și pentru Reynolds. Potrivit unor imagini postate pe rețelele de socializare, se pare că actorul deja a început filmările, acum o săptămână, pentru o nouă surpriză cinematografică.

Citește și: Varianta 2020 a dramei „Black Beauty” a fost lansată, pe Disney+

„The Adam Project” îl are în distribuție și pe Mark Ruffalo, în rolul tatălui lui Reynolds.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Imaginile postate par a fi „rupte” din film; într-una apar Reynolds și tânărul actor Walker Scobell, iar cea de-a doua este o captură din culise cu Reynolds stând de vorbă cu regizorul Shawn Levy și uitându-se la ceva pe telefonul acestuia.

„The Adam Project”: Călătorii în trecut pentru salvarea viitorului

Filmul, un thriller SF, are la bază romanul lui T.S. Nowlin și Jonathan Tropper, iar personajul lui Reynolds călătorește înapoi în timp ca să facă echipă cu sinele său de 13 ani pentru a salva viitorul.

Mark Ruffalo, în rolul tatălui actorului, este un fizician excelent, iar Catherine Keener joacă rolul antagonistului primar care fură o piesă cheie de la el. Din distribuție mai fac parte Jennifer Garner și Zoe Saldana, însă nu li s-au anunțat rolurile încă.

Citește și: George Clooney vorbește despre lansarea filmului său SF, „The Midnight Sky”, prin prisma eșecului „Tenet”

Câteva aspecte sunt interesante în acest film. Povestea este despre găsirea unei piese de tehnologie furate, iar una dintre poze îi arată pe protagoniști căutând-o prin pădure. Într-o altă poză, Reynolds are o pată „de sânge” destul de măricică pe tricou, semn că personajul este rănit.

„The Adam Project” se filmează momentan în Vancouver și deja s-a stabilit că va fi disponibil pe Netflix, însă nu s-a ales o dată de lansare. Cel mai probabil, filmul va apărea în jurul acestei perioade a anului viitor.

Sursa: Cinemablend.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News