Gravity (trailer): dezastru pe Staţia Spatială Internaţională

Gravity (trailer): dezastru pe Staţia Spatială Internaţională

Avându-i pe George Clooney şi Sandra Bullock în rolurile principale, Gravity este un film ce explorează latura înfricoşătoare a ieşirilor în spaţiu, unde astronauţii îmbrăcaţi în costume speciale sunt expuşi pericolului iminent prezentat de impactul cu resturi de sateliţi abandonaţi pe orbită, devenite proiectile care se deplasează cu viteze măsurate în mii de kilometri pe oră.

Gravity (trailer): dezastru pe Statia Spatială Internaţională

Un astfel de proiectil, rămas neidentificat de staţiile de monitorizare aflate la sol, loveşte cu forţă nimicitoare lângă Statia Spatială Internaţională, distrugând naveta spaţială care i-ar fi putut salva pe astronauţi. Surprinşi de suflul exploziei, cei doi eroi sunt aruncaţi în abisul întunecat al spaţiului şi lăsaţi să moară încet, asfixiaţi după epuizarea rezervei de oxigen, sau îngheţaţi, dacă acumulatorii responsabili cu încălzirea costumului cedează primii.

Rupţi de orice legătură cu centrul de comandă, Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) şi astronautul veteran Matt Kowalsky (George Clooney) pun la cale un plan îndrăzneţ pentru a se salva, care în mod paradoxal îi va duce şi mai departe în abisul întunecat. Pe măsură ce temerile li se transformă în panică, la gândul că vor rămâne pierduţi pentru todeauna în liniştea de mormânt a spaţiului, cei doi astronauţi sunt nevoiţi să-şi cântărească cu precizie matematică manevrele pe care le au de făcut şi oxigenul rămas.

Filmul Gravity va avea premiera în cinematografe în data de 4 octombrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult