Lista completă de filme şi seriale disponibile pe Netflix România

22.07.2016
Lista completă de filme şi seriale disponibile pe Netflix România

Netflix nu oferă o metodă oficială prin care să vezi absolut tot conţinutul pe care îl pune la dispoziţie într-o anumită regiune, însă de-a lungul timpului au existat mai multe soluţii web pentru a estima sau a explora mai uşor oferta serviciului. Avem acum o astfel de soluţie şi în România, prin intermediul lui Ovidiu Sîrb, un blogger care a dezvoltat şi implementat pe pagina sa personală un algoritm de filtrare al conţinutului Netflix local.

Pe lângă faptul că soluţia dezvoltată de Sîrb oferă abonaţilor posibilitatea de a sorta filme alfabetic, sau după nota pe care utilizatorii au dat-o conţinutului de pe Netflix, aceasta oferă şi celor care nu au un abonament activ posibilitatea de a verifica dacă serviciul merită sau nu cei 10 euro pe lună. Momentan, mini-site-ul este în versiune beta şi oferă doar trei filtre, cu mai multe opţiuni de sortare. Poţi vedea toate filmele şi serialele de pe Netflix România care au subtitrare în limba română, poţi vedea toate filmele adăugate pe Netflix în ultimele 30 de zile sau poţi vedea o listă cu tot conţinutul disponibil.

Filtrele de sortare pentru toate cele trei categorii sunt în funcţie de nota de pe Netflix (crescător sau descrescător), în funcţie de anul apariţiei sau în funcţie de titlu, de la A la Z sau de la Z la A. Accesul pe această pagină este, evident, gratuit, iar pe viitor ar putea fi adăugate diverse noi metode de sortare precum afişarea doar a serialelor sau doar a filmelor.

Puteţi accesa site-ul la adresa sirb.net/flix.

Citeşte şi Netflix vrea să traducă tot conţinutul din România până la sfârşitul anului

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult