Mai apare sau nu sezonul 2 al serialului Disney The Mandalorian

05.02.2020
Mai apare sau nu sezonul 2 al serialului Disney The Mandalorian

Serialul The Mandalorian s-a dovedit a fi un adevărat succes, în ciuda faptului că a fost lansat pe un serviciu de streaming nou: Disney+, care nici măcar nu este disponibil în toată lumea. Deja există peste 25 de milioane de abonaţi Disney+, iar în curând, serviciul va fi extins şi în Europa, deci noii utilizatori vor trebui ademeniţi cu conţinut nou. Astfel, Disney a dezvăluit că lucrează la sezonul al doilea din The Mandalorian şi a anunţat când urmează să fie lansat.

Fanii Star Wars se vor bucura să audă că, în luna octombrie, The Mandalorian sezonul 2 va debuta pe Disney+. Anunţul vine la scurt timp după ce a fost confirmat faptul că un sezon 2 a primit aprobare din partea companiei, lucru care sugerează că deja a început lucrul pentru dezvoltarea seriei. Desigur, momentan sunt puse la punct scenariile pentru episoadele sezonului 2, urmând ca peste câteva luni să aibă loc filmările. În cele din urmă, partea de post-producţie durează de obicei cel mai mult, adăugarea efectelor speciale, montajul şi partea de colorare a materialului fiind cea mai complexă parte din producţia unui serial.

Desigur, confirmarea că noul sezon din Mandalorian vine în octombrie nu confirmă însă şi data exactă de lansare. Dacă luăm sezonul întâi ca exemplu, cel mai probabil, The Mandalorian Sezonul 2 va debuta cândva spre finalul lunii octombrie, pentru a avea timp destul să poată fi lansate toate episoadele înainte de sfârşitul anului. Disney+ adoptă o strategie diferită faţă de Netflix, lansând câte un episod pe săptămână din serialele sale, similar cu modul în care serialele tradiţionale de la televizor sunt difuzate.

Aceasta ar putea fi şi o strategie pentru a ţine utilizatorii abonaţi pe perioade mai lungi, întrucât nu pot vedea un serial nou de la început la sfârşit în acele 7 zile de probă pentru care nu plătesc, atât timp cât toate episoadele nu sunt încă disponibile.

Între timp însă, Disney are în plan şi lansarea de noi seriale bazate pe alte licenţe, precum cele din seria Marvel, fiind deja confirmate trei dintre ele: The Falcon and The Winter Soldier, Wandavision şi Loki. În acelaşi timp, ultimul sezon din serialul de animaţie Star Wars: The Clone Wars urmează să debuteze pe Disney+.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult