Netflix și creatorii Black Mirror declară „moarte” pentru anul 2020

22.12.2020
Netflix și creatorii Black Mirror declară „moarte” pentru anul 2020

Netflix a anunțat următoarea producție a creatorilor seriei Black Mirror (Oglinda Întunecată). De data aceasta nu mai avem parte de un sezon de episoade și nici cu o experiență interactivă, așa cum a fost Bandersnatch. Următorul film este un documentar fictiv (mockumentary) despre anul 2020. Acesta se va numi „Death to 2020” (Moarte pentru 2020/Jos cu 2020) și va debuta la sfârșitul acestei săptămâni.

Death to 2020 va fi lansat foarte curând

Duminică, pe 27 decembrie, Netflix va lansa Death to 2020 în toată lumea. Acesta va fi un documentar fictiv, în care actori celebri precum Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Laslie Jones, Cristin Milioti și Joe Keery vor oferi interviuri despre experiența lor din 2020. Cel mai probabil, aceștia vor interpreta niște roluri și nu vor vorbi despre experiența lor reală din ultimele 12 luni.

Mai mult, fiind vorba despre o producție realizată de către creatorii seriei Black Mirror, nu putem fi siguri dacă 2020-ul din film este același cu cel pe care l-am experimentat cu toții, în perioada pandemiei.

Trailerul pentru Death to 2020 nu ne spune foarte multe despre subiectul adevărat al filmului, însă ne face cunoștință cu actorii care vor apărea în film. Ce nu știm însă este cât va dura acest documentar, sau dacă acesta va fi lansat sub forma unui film complet, sau dacă este o mini-serie, așa cum obișnuim să vedem în cazul multor documentare.

Cert este că dacă v-au plăcut sezoanele anterioare din Black Mirror sau dacă Bandersnatch vi s-a părut interesant, probabil că veți dori să vedeți și Death to 2020, măcar pentru a vă satisface curiozitatea în legătură cu direcția în care noua producție merge, chiar dacă subiectul, adică discuții despre anul 2020, nu vi se pare tocmai interesant.

sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult