OSCAR 2017: „Pearl” este primul film VR care primeşte o nominalizare

30.01.2017
OSCAR 2017: „Pearl” este primul film VR care primeşte o nominalizare

OSCAR 2017: Tehnologia VR a fost folosită până acum cu precădere în gaming şi în industria conţinutului pentru adulţi, dar sunt cazuri în care oameni talentaţi au utilizat-o şi pentru alte lucruri. De exemplu „Pearl” este primul scurtmetraj VR care a fost nominalizat la Oscar.

 

Producţia a fost lansată în 2016 ca parte a seriei Google Spotlight Story. „Pearl” este povestea unui muzician care călătoreşte prin ţară împreuna cu fiica sa într-un automobil vechi. Fetiţa creşte şi ajunge să împărtăţească pasiunea pentru muzică şi aventură a tatălui. În final ea reuşeşte să îl răsplătească pe bărbat pentru eforturile depuse pentru a o creşte.

 

 

„Pearl” a fost regizat de Patrick Osborne şi a fost nominalizat la categoria cel mai bun film scurt de animaţie de la Oscar 2017.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult