Se lucrează deja la The Mandalorian sezonul 3, chiar dacă sezonul 2 încă nu a apărut

22.04.2020
Se lucrează deja la The Mandalorian sezonul 3, chiar dacă sezonul 2 încă nu a apărut

The Mandalorian sezonul 3 este acum în faza de pre-producție, conform unui articol publicat de Variety. Publicația americană citează surse din cadrul Disney, care lucrează activ la realizarea acestui show, care au confirmat direct că lucrul pentru noul sezon a început încă de pe 20 aprilie. The Mandalorian a fost primul serial exclusiv serviciului Disney+ și motivul principal pentru care mulți s-au abonat la acesta, pe lângă accesul la filmele din portofoliul Disney.

Este ciudat să vorbim deja despre The Mandalorian sezonul 3, când un sezon 2 încă nu a fost lansat. Se pare însă că lansarea părții următoare a serialului este neafectată de pandemia COVID-19, producția fiind încheiată deja la începutul lunii martie, cu câteva zile înainte ca Statele Unite ale Americii să aplice distanțarea socială și izolarea la domiciliu. Astfel, în această toamnă, pe Disney+ vor începe să apară noi episoade, conform planului inițial.

Sursa celor de la Variety a declarat că „Am început pre-producția și ne uităm spre viitoarele aventuri ale Mandalorianului în sezonul 3” și că este necesară începerea producției din timp în special în departamentul de design al producției, responsabil cu construirea scenelor și efectelor speciale. De altfel, Jon Favreau, regizorul și scenaristul acestui serial (responsabil și pentru filmele Iron Man și Jungle Book) a confirmat că a scris pentru sezonul 3 de ceva vreme deja.

Cel mai probabil însă, sezonul al treilea din The Mandalorian va fi lansat abia în toamna anului viitor, în 2021, după ce un eventual sezon 4, dacă va exista, va fi probabil deja filmat. Probabil că producția începe atât de devreme și pentru că situația curentă ar putea să amâne o producție pe timp mai scurt. Astfel, începând cu un an în avans, există posibilitatea de a amenaja studiourile, dezvolta efectele speciale și filma totul într-un ritm mai lent, în condiții de siguranță. Cu puțin noroc, pandemia COVID-19 se va și termina în timpul producției serialului.

În sezonul al doilea The Mandalorian ar putea apărea și personaje îndrăgite din universul Star Wars, precum Ahoka Tano, un personaj important din animația The Clone Wars. Aceasta ar putea fi interpretată de Rosario Dawson, o alegere a fanilor. Aceasta nu a putut confirma apartenența sa la distribuția The Mandalorian, însă zvonurile spun că implicarea sa este garantată.

Pe lângă The Mandalorian, Disney pregătește pe Disney+ și alte seriale Star Wars. Unul va fi concentrat pe personajul Obi-Wan Kenobi, interpretat de Ewan McGregor, același actor care a jucat rolul și în episoadele I, II și III și un serial care îl va urmări pe Cassian Andor, personajul interpretat de Diego Luna în Rogue One: a Star Wars Story.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult