Seriale 2014 – cele mai aşteptate seriale din 2014

Seriale 2014 - cele mai aşteptate seriale din 2014

Dacă nu au apărut suficiente filme noi în primele luni ale anului, cinefilii se pot orienta spre seriale online subtitrate. Cu episoade ce apar săptămânal, ele se adresează devoratorilor de artă cinematografică. Deşi multe seriale bune sunt încă în desfăşurare, sunt sigur că veţi descoperi titluri atractive în lista de seriale online subtitrate pe care am realizat-o mai jos.

Printre cei interesaţi de seriale noi se pot număra şi cei ce urmăresc deja două sau trei seriale online subtitrate, însă acestea au luat o pauză de o jumătate de an sau mai mult. Dacă vreţi să găsiţi un serial nou interesant cu care să vă ocupaţi timpul la acest început de an, puteţi trece în revistă lista de mai jos. Trebuie să menţionăm că la sfârşitul anului trecut au apărut câteva seriale noi, ce au avut difuzate câteva episoade înainte de 1 ianuarie 2013. Am inclus în listă şi câteva astfel de titluri, fiind seriale online subtitrate foarte apreciate. Dacă am omis vreun serial nou din 2014 ce merită menţionat, vă recomandăm să folosiţi căsuţa de comentarii de la finalul articolului.

True Detective

Acesta este un serial poliţist nou, însă unul atipic. Cei ce caută acţiune şi suspans vor trebui să le caute în altă parte. Matthew McConaughey şi Woody Harrelson joacă rolul a doi detectivi ce investighează victimele unui criminal în serie. Cu două firi total diferite, ei ajung de multe ori în situaţii tensionate. Serialul vrea să sublinieze şi efectul pe care-l are profesia de detectiv asupra individului, felul în care ea reuşeşte să-i afecteze viaţa publică şi privată. Cei doi actori principali joacă foarte bine, iar acest serial nou poate fi considerat o serie de filme de lung metraj. Primul episod a fost difuzat pe 12 ianuarie, iar sezonul va avea 8 episoade.

Helix

Polul Nord nu este un loc propice pentru oameni, însă el este cât se poate de potrivit pentru cercetări ştiinţifice dubioase. O echipă de doctori ai Centrului de Control al Bolilor este trimisă să investigheze o epidemie dintr-o bază de cercetări ştiinţifice. În doar câteva zile, lucrurile evoluează de la ciudate la cât se poate de anormale, în peisaj intrând şi zombie cu puteri supraumane. Pentru cei interesaţi de un serial nou cu o uşoară tentă horror, Helix este o alegere inspirată. Primul episod a fost difuzat pe 10 ianuarie, iar primul sezon va avea 12 sau 13 episoade.

Almost Human

Dacă sunteţi în căutarea unui serial poliţist la început de 2014 şi vreţi ceva mai multă acţiune, puteţi să încercaţi să vizionaţi Almost Human. Acţiunea se petrece într-un viitor relativ apropiat, în care evoluţia tehnologică nereglementată a dat naştere la tot felul de ameninţări noi. Pentru a le răspunde, poliţiştii au apelat şi ei la o tehnologie nouă: androizii. Puternici, agili şi cu o capacitate de memorare impresionantă, ei sunt partenerii poliţiştilor umani. Serialul îi are ca protagonişti pe Karl Urban (Star Trek Into Darkness, The Chronicles of Riddick) şi Michael Ealy (Common Law, Californication, The Good Wife). Episodul pilot a fost difuzat în data de 17 noiembrie, iar primul sezon va avea 11 episoade.

Almost Human

Brooklyn Nine-Nine

Nu ieşim din segmentul serialelor noi poliţiste încă. Brooklyn Nine-Nine este o comedie cu poliţişti de la periferia oraşului New York. Amatorii de acţiune vor fi puţin dezamăgiţi deoarece actorii ce joacă aici preferă folosirea cuvintelor în locul armelor de foc. În distribuţie îi vom întâlni pe Andy Samberg, Terry Crews (The Expendables 2) şi Andre Braugher (Last Resort). Serialul a avut premiera în luna septembrie a anului trecut, iar primul sezon va avea 16 episoase.

Brooklyn Nine-Nine - comedie cu poliţişti

Intelligence

Ce poţi să faci atunci când ai în creier un cip ce-ţi oferă acces la aproape orice bază de date de pe glob? Destul de multe. Aceasta este intriga serialului Intelligence. Gabriel Vaughn (Josh Holloway) este un agent secret, transformat într-o armă umană prin implantarea cipului menţionat. El are acces la Internet cu ajutorul lui, poate comunica prin unde radio cu diverse dispozitive electronice şi poate reconstitui în mintea sa anumite evenimente în funcţie de mărturiile celor prezenţi. Noul serial va atrage fanii filmelor de acţiune, el având premiera pe 7 ianuarie. Primul sezon va avea 13 episoade.

The Blacklist

Deşi este un serial online subtitrat nou ce-a început la finalul lui 2013, The Blacklist merită menţionat deoarece este foarte posibil să primească un al doilea sezon. Raymond Reddington este un fost agent secret şi se află de mai mulţi ani pe lista FBI a celor mai căutaţi criminali. Evident, cu toţi sunt luaţi prin surprindere atunci când el se predă într-un sediu al agenţiei federale. Ce doreşte el? Protecţie şi imunitate în schimbul unei liste cu infractori periculoşi. În plus, el are un interes special faţă de tânăra agentă Elizabeth Keen. Primul sezon al serialului a fost extins la 22 de episoade, cele mai multe urmând să fie disponibile în 2014.

The Blacklist - predarea lui Raymond Reddington

Rake

Pe lista seriale din 2014 trebuie inclus neapărat Rake. Cunoscutul actor Greg Kinnear joacă rolul unui avocat foarte bun, însă cu un comportament haotic. Pentru a putea supravieţui unei vieţi plină de excese şi momente tensionate, avocatul Keegan Joye primeşte sesiuni gratuite psihoterapie de la fosta soţie şi este într-o relaţie cu studentă la drept cu un trecut destul de întunecat. Poate că intriga nu aduce lucruri despre care nu aţi auzit deja, însă dacă apreciaţi serialele cu replici inteligente şi aţi văzut mai multe filme cu Greg Kinnear, s-ar putea să fiţi atraşi de Rake. Premiera serialului a avut loc pe 23 ianuarie, iar pentru primul sezon sunt stabilite şase episoade momentan.

The Tomorrow People

Se poate ca intriga acestui serial lansat la începutul lui 2014 să pară destul de familiară. El ne prezintă povestea unui grup de tineri cu diverse abilităţi supranaturale. Ei sunt următorul pas pe scara evoluţiei umane, fiind capabili să se teleporteze sau să comunice prin telepatie. Dacă sunteţi fanii seriei X-Men, aţi apreciat filme precum Jumper şi aţi urmărit seriale online subtitrate Heroes sau The 4400, atunci The Tomorrow People s-ar putea să vă placă. Primul episod a fost difuzat pe 9 octombrie 2013, iar sezonul va avea 15 episoade.

Gang Related

De obicei, atunci când vorbim despre ofiţeri sub acoperire ne referim la un poliţist care s-a infiltrat într-o organizaţie criminală pentru a-i aduce pe cât mai mulţi membri ai ei în faţa justiţiei. Acest serial din 2014 ne prezintă însă o altă faţetă. Ryan Lopez, un membru al unei bande din San Francisco este trimis să se infiltreze în poliţia locală. El îi ajută astfel pe prietenii săi să scape din situţii dificile. În mod straniu, el ajunge să dezvolte şi un simţ al loialităţii faţă de colegii din poliţie. O serie întreagă de actori cunoscuţi din seriale online subtitrate vor juca în această dramă poliţistă. Printre ei se numără şi Terry O’Quinn (John Locke din Lost). Primul episod din acest nou serial a fost difuzat în 2013, iar pentru primul sezon sunt preconizate opt episoade.

Gang Related - un serial nou din 2014

Aşa cum am menţionat la început, aceasta este o listă destul de scurtă cu seriale din 2014. Dacă aveţi şi alte propuneri, puteţi folosi căsuţa de comentarii de mai jos. Am încercat să trecem în revistă seriale online subtitrate cu actori cunoscuţi, însă este posibil să fi omis câteva titluri. Acestea fiind spuse, vă urăm vizionare plăcută!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News