Spotify renunță, după șase ani, la una dintre cele mai enervante restricții

29.05.2020
Spotify renunță, după șase ani, la una dintre cele mai enervante restricții

Spotify, cel mai mare serviciu de streaming de muzică din lume, a anunțat că renunță la limita pentru biblioteca de melodii. Astfel, utilizatorii vor putea adăuga câte piese doresc la colecție.

Până acum, limia maximă era de 10.000 de titluri. Utilizatorii pot adăuga o melodie la bibliotecă apăsând pe inima din dreptul numelui acesteia.

Restricția exista din 2014 și nu se știe de ce i-au trebuit companiei șase ani ca să renunțe la ea. Alte servicii rivale nu au avut astfel de limitări.

Colecțiile fără limită vor fi disponibile treptat pentru toți utilizatorii.

Spotify păstrează în continuare o restricție la lungimea listelor, care nu pot avea mai mult de 10.000 de melodii, care înseamnă circa 615 ore de muzică. Numărul maxim de melodii care pot fi descărcate offline pe un cont rămâne tot de 10.000, pe maxim cinci dispozitive.

Rivalii de la Google fac schimbări

Schimbările vin la scurt timp după ce Google a anunțat că serviciul de streaming de muzică Play Music va fi închis în 2020, iar utilizatorii vor avea posibilitatea să își mute ușor listele de melodii în YouTube Music.

Pe noua platformă, utilizatorii își vor putea încărca în continuare propriile fișiere mp3, în limita a 100.000 de melodii. Mai mult, listele au fost mărite de la 1.000 la 5.000 de piese.

CITEȘTE ȘI:

Spotify continuă să crească, numărul de utilizatori depăşind proiecţiile companiei

YouTube Music primeşte una dintre cele mai apreciate funcţii Google Play Music – un motiv în plus să treci la noua platformă

Waze primeşte integrare YouTube Music

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult