Subtitrări filme – unde găseşti subtitrări pentru filme si seriale

Subtitrări filme - unde găseşti subtitrări pentru filme si seriale

Subtitrări filme şi seriale, inclusiv subtitrări în română pentru filme noi, pot fi găsite fără prea mari eforturi pe aproape orice site cu subtitrări. Filme noi de văzut în 2014 sunt destule,  iar pasionaţii de filme horror chiar cu ce umple serile. Din păcate nu vă putem ajuta cu indicii pentru cum puteţi găsi filme gratis, online sau pentru download, dar iată câteva sugestii pentru subtitrări în română ce nu pot fi găsite chiar pe orice site cu subtitrări.

Subs Grabber (click pentru download gratuit) este probabil cea mai comodă soluţie pentru descărcarea de subtitrări filme, în română sau altă limbă la alegere. Nu trebuie decât să alegem mai întâi limba preferată, după care tastăm numele filmului în caseta de căutare şi apăsăm tasta Enter. Aplicaţia va genera apoi o listă cu subtitrări pentru filme scanând automat mai multe adrese de site-uri pentru subtitrări. În partea de sus a ecranului sunt enumerate filmele găsite pentru termenii de căutare introduşi, iar dedesubt avem variantele de subtitrări în română disponibile pentru filmul ales. Selectăm o subtitrare din listă şi o descărcăm apăsând butonul Grab It.

Subs Grabber - descarcă subtitrări pentru filme şi seriale

 

BS Player (click pentru download gratis) este un player video care suportă încărcarea manuală de fişiere cu subtitrări, iar dacă nu sunt găsite filme cu subtitrare programul poate descărca automat subtitrări online. Iar pentru a ne bucura de subtitrări în română nu trebuie decât să avem selectată opţiunea pentru limba română în meniul de configurare.
BS Player oferă suport pentru subtitrări online
 
BS Player include şi un mod  „semiautomat” în care programul ne prezintă o listă cu subtitrări generată după scanarea mai multor site-uri cu subtitrări, din care putem alege pentru încărcare una sau mai multe subtitrări în română. Putem încerca pe rând fiecare subtitrare în film, păstrând la final doar cea mai bună subtitrare din listă. 
 
Pentru a beneficia de suportul pentru subtitrări online este necesar să bifăm opţiunea Foloseşte subitrări online. Eventual putem alege opţiunea Descarcă numai dacă subtitrări locale nu sunt disponibile, încât programul să descarce subtitrări online doar dacă nu există deja subtitrări în română descărcate în calculator.
 
Pentru a obţine subtitrări în română este nevoie să alegem limba română în meniul de configurare
Dacă avem deja mai multe subtitrări disponibile pe hard disk, eventual descărcate pe alte site-uri cu subtitrări, atunci putem folosi funcţia de căutare pentru a găsi fişiere cu subtitrări fără să pierdem timpul căutând manual directorul cu filme şi subtitrări.
 
Cu puţin noroc am găsit deja o subtitrare în română care să se potrivească perfect coloanei sonore din film, dar dacă suntem interesaţi mai ales de subtitrări pentru filme noi ar putea fi de folos să încercăm şi câteva adrese de site-uri cu subtitrări româneşti.
Portalul regielive - preferat printre amatorii de filme cu subtitrări

Celebru printre amatorii de filme bune, portalul regielive este o locaţie sigură pentru găsirea celor mai noi subtitrări pentru filme, dar şi subtitrări pentru seriale. Funcţia de căutare include filtre care permit restrângerea căutărilor la subtitrări pentru filme HD, TS, filme pe DVD şi Bdrip, iar dacă dorim putem căuta doar în lista cu subtitrări pentru seriale. Din păcate lipsesc opţiunile pentru restrângerea listei cu subtitrări pe criterii de ordin tehnic, cum ar fi numărul de CD-uri în care este împărţit filmul sau framerate.

O locaţie bună pentru subtitrări în română este titrări.ro. Ca orice site cu subtitrări respectabil, portalul include o colecţie generoasă de subtitrări pentru filme şi seriale care pot fi pot fi descărcate gratuit. Însă cireaşa de pe tort este motorul de căutare pentru subtitrări, care pe lângă numele filmului acceptă şi parametrii ca numărul de discuri în care este împărţit filmul şi framerate-ul. Completând şi aceste detalii sporim şansele pentru găsirea unor subtitrări bune, care să fie sincronizate cu filmul pe care dorim să îl vizionăm.

titrari.ro - subtitrări pentru filme şi seriale din belşug

Subtitrări pentru filme şi seriale mai putem găsi şi vizitând portalul subtitrări.com, un site cu subtitrări bine dezvoltat în care filmele sunt grupate pe categorii, complet cu imagine de copertă şi adresă IMDB unde putem afla mai multe detalii şi vedea trailerul de prezentare. Amatorii de filme noi pot restrânge selecţia doar la filme din 2014, majoritatea având deja disponibile mai multe variante de subtitrări în română. Cei care doresc că găsească subtitrări pentru seriale pot apela cu încredere funcţia de căutare prezentă în partea de sus a paginii, având selectată opţiunea pentru seriale TV.

subtitrări.com - un site cu subtitrări filme bine aprovizionat

Chiar dacă interfaţa cu aspect minimalist lasă de dorit la capitolul estetică, portalul opensubtitles.org ne pune la dispoziţie o colecţie impresionantă cu subtitrări pentru seriale şi filme. Funcţia de căutare bine pusă la punct ne ajută să găsim rapid subtitrări în româna pentru seriale şi filme, iar opţiunile pentru alegerea mărimii de fişier, framerate şi numărul de CD-uri simplifică alegerea unei subtitrări bune.

opensubtitles.org - subtitrări pentru filme si seriale

Acestea sunt câteva dintre locaţiile cele mai bune unde putem găsi subtitrări pentru filme şi seriale. Fie că ne oprim asupra unui site cu subtitrări sau varianta mai comodă a unui program pentru subtitrări, găsirea celui mai bun fişier subtitrare poate fi o sarcină dificilă, mai ales dacă avem de-a face cu filme noi pentru care nu sunt disponibile mai multe subtitrări în română. Probleme pot apărea şi cu filme bune pentru care au fost încărcate multe variante de subtitrări în română şi nu toate merg folosite ca subtitrări filme

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult