„The Last of Us” va fi un serial HBO bazat pe jocul video cu același nume

23.11.2020
„The Last of Us” va fi un serial HBO bazat pe jocul video cu același nume
Foto: thelastofus.fandom.com

HBO va lansa un nou serial, o adaptare după mult lăudatul joc video „The Last of Us”.

Drama va fi produsă de echipa din spatele unor proiecte de succes împreună cu cei care au realizat jocul. Craig Mazin („Chernobyl”) și Carolyn Strauss („Chernobyl”, „Game of Thrones”) vor face echipă cu Neil Druckmann („The Last of Us” și „Uncharted”) și cu Evan Wells (Naughty Dog – dezvoltatorul jocului), cărora li se adaugă Asad Qizlibash (PlayStation Productions) și Carter Swan (PlayStation).

Muncă de echipă și succes

Drama este scrisă de Mazin și Druckmann și este o producție Sony Pictures Television. PlayStation Production, Word Games și Naughty Dog sunt producători.

Citește și: Regizor legendar, despre planul lui Musk de a coloniza Marte: Este o obscenitate

Totuși, nu s-au stabilit încă detaliile legate de lansare, distribuție sau numărul de episoade. „Craig și Neil sunt vizionari în propria ligă”, a spus Francesca Orsi, vicepreședinte executiv HBO Programming. „Cu ei la cârmă, alături de incomparabila Carolyn Strauss, această serie, cu siguranță, va rezona atât cu fanii înrăiți ai jocurilor ‘The Last of Us’ cât și cu nou-veniții în această poveste. Suntem extrem de încântați să-i avem ca parteneri pe Naughty Dog, Word Games, Sony și PlayStation în adaptarea acestei povești captivante”, a adăugat ea.

Povestea, pe scurt

Rezumatul seriei indică faptul că adaptarea urmează pașii jocului original din 2013. La 20 de ani după ce civilizația modernă a fost distrusă, Joel, un supraviețuitor călit, este angajat sa o strecoare pe Ellie, o puștoaică de 14 ani, afară dintr-o zonă de carantină.

Citește și: Topul celor mai bune filme de animație pe care le vom putea vedea în următorul an

Ceea ce începe ca o treabă simplă, devine o călătorie brutală și sfâșietoare. Cei doi vor fi nevoiți să traverseze SUA și vor depinde unul de celălalt pentru a supraviețui.

Jocul video a fost un succes extraordinar pentru Sony și pentru Naughty Dog. Seria din 2020, „The Last of us Part II”, a avut de asemenea succes, vânzările fiind de peste 4 milioane de copii în primul weekend de lansare.

Sursa: IndieWire

Urmărește Go4IT.ro pe Google News