Tom Cruise va juca într-un film turnat în spațiu, cu ajutorul NASA și SpaceX

06.05.2020
Tom Cruise va juca într-un film turnat în spațiu, cu ajutorul NASA și SpaceX

Actorul Tom Cruise lucrează cu miliardarul Elon Musk și compania acestuia SpaceX la un film care va fi turnat, cel puțin parțial, în spațiu, cu sprijinul NASA.

Informația a fost confirmată pe Twitter de administratorul NASA, Jim Bridenstine.

„NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film turnat la bordul Stației Spațiale”, a scris Bridenstine. Ulterior, organizația a refuzat să ofere informații suplimentare. „Nu în acest moment”, a declarat purtătorul de cuvânt Matthew Rydin.

Potrivit Deadline, scene vor fi filmate într-o navă a companiei private SpaceX. Nu știm exact dacă este vorba despre o capsulă Dragon sau despre nava Starship, care ar urma să ducă oameni pe Marte în viitor.

Prima lansare a unei capsule Dragon cu oameni la bord va avea loc pe 27 iunie. Starship ar urma să efectueze primul zbor cândva în acest an, iar anul viitor să livreze provizii și echipamente în spațiu.

Tot sursa citată notează că filmul nu va face parte din seria „Misiune: Imposibilă”.

Cruise este cunoscut pentru faptul că își asumă riscuri în timpul filmărilor. Actorul de filme de acțiune preferă să facă singur multe cascadorii, chiar dacă unele sunt foarte periculoase.

De cealaltă parte, Elon Musk nu este străin de industria de divertisment. Miliardarul a apărut în multe seriale și filme, uneori în propriul rol.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult