Top 10: ce filme și seriale au urmărit românii cel mai mult în primul an de HBO Max

10.03.2023
Top 10: ce filme și seriale au urmărit românii cel mai mult în primul an de HBO Max

A trecut un an de când serviciul de streaming HBO Max a fost lansat în România. În acest timp am avut parte de mai multe seriale, originale și filme recente pe acest serviciu, iar JustWatch a realizat clasamentul celor mai populare filme și seriale urmărite de utilizatorii serviciului din România. Se pare că filmele recente, apărute pe HBO Max la scurt timp după ce au fost distribuite în cinematografe, au fost cele mai urmărite, iar serialele de top produse de HBO au rămas în topurile preferințelor.

Care au fost cele mai urmărite filme de pe HBO Max în primul an de disponibilitate în România

Se pare că publicul din România care folosește HBO Max este mare fan filme cu supereroi, întrucât primele două poziții ale clasamentului JustWatch sunt ocupate de The Batman, cel mai recent film cu eroul DC Comics, iar cel de-al doilea loc este ocupat de Spider-Man: No Way Home, cel mai recent film cu Spider-Man din universul Marvel. Mai mult, pe locul al patrulea avem Black Adam, un alt film cu supereroi.

Printre filmele preferate de fanii HBO Max se numără și Dune, Uncharted, Elvis sau Ghostbusters: Afterlife. Iată clasamentul

  1. The Batman
  2. Spider-Man: No Way Home
  3. Don’t Worry, Darling
  4. Black Adam
  5. Dune: Part One
  6. Uncharted
  7. Elvis
  8. X
  9. Ghost Busters: Afterlife
  10. Lost City

Cele mai urmărite seriale pe HBO Max în România

La capitolul seriale, fanii HBO par mai degrabă să fie și gameri, întrucât pe prima poziție se află serialul The Last of Us, care va difuza ultimul său episod chiar luni, pe 13 martie. Acest serial a fost chiar mai popular printre români și decât House of the Dragon, serialul din universul Game of Thrones, care a fost totuși pe locul al doilea.

Alte seriale populare au fost chiar Game of Thrones, Handmaid’s Tale, Sherlock, Euphoria și The Walking Dead. Iată clasamentul preferințelor românilor:

  1. The Last of Us
  2. House of the Dragon
  3. SAS: Rogue Heroes
  4. The Walking Dead
  5. The Handmaid’s Tale
  6. Game of Thrones
  7. Rick & Morty
  8. The White Lotus
  9. Sherlock
  10. Euphoria

sursa: JustWatch

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult