Vei avea parte de asta zilnic: Cum l-a convins Margot Robbie pe Ryan Gosling să joace în „Barbie”

12.07.2023
Vei avea parte de asta zilnic: Cum l-a convins Margot Robbie pe Ryan Gosling să joace în „Barbie”
Foto: Profimedia Images

Ryan Gosling nu a fost convins ușor să joace în filmul „Barbie”, iar colega lui Margot Robbie a trebuit să îl convingă să se alăture proiectului regizat de Greta Gerwig.

„Margot și cu mine nu am fi acceptat un ‘nu’ ca răspuns”, a declarat Gerwig pentru Rolling Stone.

Ea crede că actorul canadian este perfect pentru acest rol: „Cine altcineva ar putea face asta? (Gosling – n.e.) Este un fel de combinație de Marlon Brando care îl întâlnește pe Gene Wilder, care îl întâlnește pe John Barrymore, care îl întâlnește pe John Travolta”.

Citește și: Cele 10 filme preferate ale lui Daniel Day-Lewis, singurul actor bărbat cu trei Oscaruri pentru roluri principale

Totuși, regizoarea nu îl cunoștea pe Gosling. Robbie dorea și ea foarte mult ca partenerul ei dina cest film să fie starul din „ Half Nelson”. Cele două femei au început să îl bombardeze pe actor cu mesaje, pe care Gosling le-a ignorat inițial.

Credea că nu are „Ken-ergia” necesară

Gosling a crezut inițial că nu va avea „Ken-ergia” necesară pentru acest proiect. Un semn l-a ajutat să ia o decizie. Într-o zi actorul, care este tatăl a două fete, a găsit în curtea din spatele casei o păpușă Ken care stătea cu fața la pământ în nămol în apropiere de o lămâie strivită. A făcut o fotografie și i-a trimis-o lui Gerwig. „Voi fi Ken al tău, deoarece această poveste trebuie spusă”, i-a scris el, alături de imagine.

L-a convins și faptul că Margot Robbie i-a promis lui Ryan Gosling că îi va oferi un cadou în fiecare zi de filmare la „Barbie” dacă acceptă să joace rolul Ken.

În cele din urmă, canadianul a acceptat. Robbie și-a ținut promisiunea, chiar dacă partenerul ei din film nu se aștepta la asta, și i-a oferit cadouri legate de celebrul personaj Ken zilnic pe platourile de filmare. Printre acestea se numără un colier hawaiian și o cutie pentru prânz.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult