TENDA AC18, un nou router wireless dual band capabil să atingă viteze combinate de 1900 Mbps

26.06.2017
TENDA AC18, un nou router wireless dual band capabil să atingă viteze combinate de 1900 Mbps

Tenda anunţă disponibilitatea routerului wireless Dual-Band Gigabit AC18 în magazinele partenerilor din România.

Sub carcasa cu design futurist, AC18 integrează suport complet pentru protocolul Wi-Fi 802.11ac şi tehnologii avansate precum Beamforming+. Compatibilă cu standardul 11a/b/g/n, seria 11AC promite îmbunătăţiri semnificative ratei de transmisie şi calităţii semnalului.

TENDA AC18 este motorizat de un procesor dual-core ARM Cortex-A9 ajutat cu 256MB DDR3 şi poate asigura o rată de transfer wireless de până la 1300Mbps în banda de 5GHz şi 600Mbps în banda de 2.4GHz, cu Turbo-QAM, oferind flexibilitatea a două reţele Wi-Fi dedicate.

Potrivit companiei producătoare, configuraţia cu trei antene externe dual-band şi amplificatoare interne recomandă routerul AC18 pentru folosirea pe o suprafaţă de 500 m2 – case mari, spaţii de birouri sau întreprinderi.

Pentru a facilita partajarea de imprimante, documente şi fişiere media în întreaga reţea locală sau la distanţă folosind funcţia server FTP inclusă, Tenda AC18 este echipat cu un port USB 3.0.

Cu ajutorul funcţiei Smart Wi-Fi, utilizatorul poate seta un anumit interval orar în care accesul la reţea este disponibil sau nu, iar opţiunea Eco-Friendly permite routerului să intre într-o stare de hibernare atunci când nu este folosit, economisind astfel energie electrică.

Routerul Tenda AC18 este disponibil în oferta magazinelor de specialitate la preţuri începând cu 549.99 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult