Bormașină Parkside la jumătate de preț. Ofertă limitată la Kaufland

09.10.2023
Bormașină Parkside la jumătate de preț. Ofertă limitată la Kaufland

Începând cu săptămâna viitoare, Kaufland adaugă în ofertă o bormașină puternică, la un preț foarte atractiv. Unealta a fost redusă la jumătate din prețul inițial.

Pentru cei pasionați să repare singuri sau să monteze anumite lucruri în propria casă, precum corpuri de mobilă sau alte accesorii, o bormașină electrică este indispensabilă. O astfel de unealtă, mai ales una cu acumulator, se poate dovedi a fi extrem de utilă, mai ales în locuri în care prizele nu sunt accesibile.

De neratat pentru amatorii de scule Parkside, noua bormașină cu acumulator din oferta Kaufland vine cu un set de accesorii de strângere și prindere. Bormașina Parkside din oferta Kaufland are două trepte de lucru și o turație de funcționare cuprinsă între 350 și 1300 RPM.

Motorul electric furnizează o putere de strângere de maximum 28 Nm, suficientă pentru majoritatea operațiunilor de strângere atunci când vine vorba de mobilă sau alte obiecte ce necesită montare sau demontare.

Această unealtă vine la pachet cu cablu și acumulator, astfel că puteți să o încărcați și să o luați oriunde, fără să va faceți griji că nu veți avea unde să o conectați la priză pentru a lucra.

Această bormașină Parkside va fi disponibilă la Kaufland în săptămâna 16 – 22 octombrie 2023. Prețul său a fost redus cu 47%, de la 379,90 lei, până la 199 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult