Ofertă pentru cele mai căutate scule Parkside. Unelte disponible săptămâna aceasta la Lidl

04.10.2023
Ofertă pentru cele mai căutate scule Parkside. Unelte disponible săptămâna aceasta la Lidl

Lidl oferă pe parcursul acestei săptămâni noi scule Parkside cu care îți pot ușura micile reparații și renovări ale locuinței. 3 unelte care nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie.

Întotdeauna se găsește ceva de făcut, indiferent dacă locuiești la bloc sau la casă și, pentru că toți ajungem în situația în care să fim nevoiți să facem câteva reparații, am ales 3 dintre cele mai interesante oferte pentru produsele Parkside de la Lidl.

Utilă în orice situație, mai ales dacă ați dat de un șurub blocat sau aveți multe șuruburi de strâns, este șurubelnița cu acumulator, care poate fi găsită în oferta Lidl pentru doar 69,99 de lei, prețul unui set de șurubelnițe clasice. Aceasta vine la pachet și cu 14 capete diferite, pentru diferite cerințe. Suficient de compact pentru a încăpea în buzunar, dispozitivul vine cu acumulator de 1500 mAh. Șurubelnița Parkside este adecvată pentru șuruburi de mici dimensiuni, cum sunt cele folosite la asamblarea electronicelor și obiectelor de mobilier.

Prețuri promoționale pentru gama de scule Parkside. Bormașina costă mai puțin de 100 de lei

Adăugată în oferta Lidl la prețul de doar 99,99 de lei, regăsim și o bormașină cu percuție. Prevăzută cu mâner reglabil, unealta poate fi folosită pentru găuri în beton ușor și cărămidă, precum și găurirea în modul bormașină. Cu o putere de 750W și un cuplu maxim de 10 Nm, se va achita cu ușurință de cea mai mare parte dintre treburile gospodărești.

Turația maximă (la mersul în gol) este de 3.000 rotații/minut, iar bormașina este capabilă de 48.000 de percuții/minut. Diametrul maxim de găurire în lemn este de 30 mm, în beton este de 14 mm, iar în metal este de 12 mm.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este un fierăstrău pendular, care costă doar 119 lei. Acesta are un mâner ergonomic cu suprafață cauciucată și o putere maximă de 800W. Fierăstrăul are o adâncime de tăiere în lemn de 80 mm și de 8 mm în metal. Lungimea cursei de tăiere este de 22 mm.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult