Carrefour 1.12: ultima zi de reduceri de Black Friday. Cele mai bune oferte la dispozitive electronice

01.12.2021
Carrefour 1.12: ultima zi de reduceri de Black Friday. Cele mai bune oferte la dispozitive electronice

Astăzi, 1 decembrie, este ultima zi de reduceri de Black Friday la Carrefour. În cazul în care ați mai rămas cu ceva bani după toate celelalte perioade de reduceri din ultima perioadă și căutați niște oferte bune la gadget-uri și diverse electrocasnice, am făcut în acest articol o listă cu ceea ce nu ar trebui să ratați. Avem o selecție de televizoare, telefoane și alte electronice și electrocasnice utile prin casă.

Televizoare

Un televizor bun la ofertă de reducere consistentă, este modelul TCL 55P615. Acesta este echipat cu un panel 4K și sistem de operare Android, are o diagonală de 55” (139 cm), este compatibil cu asistenții virtuali Alexa și Google Assistant și poate afișa conținut în format HDR. Desigur, având Android TV, permite instalarea celor mai populare aplicații de streaming video. Acesta este disponibil la prețul de 1.649 lei, redus de la 1.999 lei.

Similar în dotări, însă de dimensiuni mai mici, pentru cei care nu au spațiu pentru un televizor foarte mare, TCL 43P610 este disponibil la un preț și mai avantajos. Acesta este redus la 1.199 lei de la 1.499 lei și oferă de asemenea un panel 4K și funcții smart prin intermediul Android TV.

Telefoane

iPhone 12 Mini este disponibil la 2.999 lei, redus de la 3.499 lei. Acesta este modelul de anul trecut, încă foarte capabil, fiind echipat cu un procesor Apple A14 performant, cât și cu un sistem de camere foarte bun. Acesta este totodată unul dintre puținele telefoane moderne de dimensiuni mici, oferind un ecran de 5,4”.

Cei care nu au nevoie de un telefon smart, ci doar de un telefon pentru apeluri de voce, pot alege Nokia 105. Acesta este un „feature phone” clasic, cu butoane, inspirat de modelele Nokia de la începutul anilor 2000. La 84,9 lei, redus de la 119,9 lei, este bun ca telefon de „backup”, în cazul în care telefonul principal pățește ceva.

Accesorii telefoane

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 4, lansat de producătorul sud coreean în vară, este acum disponibil la o reducere foarte bună. Varianta de 44mm, echipată cu noul Watch OS de la Google, costă doar 1.119 lei, redus de la 1.499 lei, cât costă în mod obișnuit. Acesta este probabil cel mai bun ceas inteligent pentru telefoane cu Android de pe piață.

Cei care au nevoie de un ceas care oferă o autonomie de lungă durată, dar cu funcții smart limitate, pot alege Huawei Watch GT2, în varianta de 46mm. La un preț de 549,9 lei, redus de la 659,9 lei, oferă un raport performanță/preț greu de întrecut.

Căștile Samsung Galaxy Buds2, cele mai noi ale companiei, sunt disponibile la o reducere bună. Căștile costă 589,9 lei, față de 749,9 lei, cât costă de obicei. La acest preț, vin cu anulare a zgomotului ambiental și un sunet puternic, cât și cu autonomie peste medie.

Fanii căștilor Xiaomi pot alege Redmi Bus 3 Pro, un model pe care l-am testat și noi la Go4it de curând. Căștile includ funcții avansate, precum ANC, dar prețul este unul accesibil: doar 249,9 lei. Acestea costă de obicei 299 lei.

Electrocasnice

O reducere foarte bună la un gadget de bucătărie util este cea la Tefal Optigrill. Acest grill electric este redus la 449 lei de la 899 lei, cât costă în mod normal, deci la jumătate de preț.

De asemenea, espressorul Nespresso Inissia este disponibil la 299 lei, redus de la 429 lei. Acesta este compatibil cu capsulele de cafea Nespresso.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult