Electrocasnice accesibile la Lidl. Aspirator, mașină de cusut și espressor la ofertă

25.11.2023
Electrocasnice accesibile la Lidl. Aspirator, mașină de cusut și espressor la ofertă

Începând de săptămâna viitoare, Lidl aduce în oferta sa o serie de electrocasnice la prețuri avantajoase. Clienții vor putea găsi inclusiv aspiratoare verticale sau espressoare.

Perioada sărbătorilor se apropie rapid și, așa cum se întâmplă în fiecare an, magazinele încep să pregătească ofertele pentru diferite produse. Lidl a pregătit o gamă de electrocasnice ce vor fi disponibile în oferta magazinului în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie 2023, cu prețuri ce pornesc de la doar 249 de lei.

Cel mai ieftin produs ce va fi vândut este un robot de bucătărie Silvercrest, ce costă 249 de lei. Acesta poate fi folosit pentru amestecare, batere și frământare. Robotul vine însoțit de un castron din inox cu capacitatea de 5 litri. Puterea maximă este de 600W.

Iubitorii de cafea vor aprecia următorul produs, un espressor Silvercrest cu 2 filtre. Presiunea de funcționare se ridică la 15 bari. Aparatul integrează și o duză de abur de înaltă presiune. Rezervorul de apă detașabil măsoară 1 litru, iar puterea de funcționare a espressorului este 1100W. Începând cu săptămâna viitoare, espressorul va fi vândut pentru prețul de 299 de lei.

Un aparat foarte interesant este aspiratorul vertical Silvercrest. Acesta beneficiază de tehnologia de aspirare fără sac. Vine cu promisiunea că aerul evacuat este curat, grație filtrului HEPA, acompaniat de un filtru din oțel inoxidabil. În plus, este un aspirator fără cablu, cu acumulator reîncărcabil. Există 2 trepte de aspirare: mod MAX + mod ECO (25 minute în modul MAX / 45 minute în modul ECO). Pachetul include perie pentru electrică pentru podea, perie pentru praf, duză pentru rosturi și tijă de aspirare din aluminiu Prețul cu care va fi vândut acest aspirator este de 449 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult