Ofertă de neratat la Carrefour: Smart TV disponibil la un preț foarte mic

14.12.2023
Ofertă de neratat la Carrefour: Smart TV disponibil la un preț foarte mic

În oferta magazinului Carrefour puteți găsi un Smart TV la un preț foarte accesibil. Cât costă unul dintre cele mai ieftine televizoare inteligente?

Televizorul LED SmartTech24HV10T1 este un model accesibil și eficient pentru cineva care caută un televizor de dimensiuni mici. Cu un ecran de 60 cm și rezoluție HD, acesta oferă o calitate destul de bună a imaginii, fiind potrivit pentru o cameră mică sau, de ce nu, pentru a fi montat în bucătărie pe un suport.

Unul dintre avantajele acestui televizor este reprezentat de funcționalitatea smart. Având acces la internet și diverse aplicații preinstalate, televizorul permite integrarea platformelor populare cum ar fi Netflix sau YouTube. Astfel, utilizatorii pot accesa o gamă largă de conținut direct de pe televizor, fără a avea nevoie de dispozitive externe, cum ar fi un Chromecast, spre exemplu.

Designul nu va câștiga vreun premiu, dar este simplu, cu o ramă suficient de subțire, care conferă televizorului un aspect modern. Se va integra bine în orice tip de încăpere și nu va ocupa foarte mult spațiu grație dimensiunilor compacte.

Pe partea de conectivitatea, televizorul este echipat cu 3 porturi HDMI și un port USB, astfel că puteți urmări filme sau seriale de pe o sursă externă, cum ar fi un hard disk.

Per total, Televizorul LED SmartTech24HV10T1 este o opțiune bună pentru cei ce caută un televizor smart de dimensiuni mici, cu funcții de bază și acces la cele mai populare platforme de streaming video. Poate fi achiziționat de la Carrefour pentru suma de 529,99 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult