Oferta Lidl 29.11: Gadget-uri pentru îngrijire personală și jucării cu telecomandă pentru cei mici

29.11.2021
Oferta Lidl 29.11: Gadget-uri pentru îngrijire personală și jucării cu telecomandă pentru cei mici

Pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie, Lidl a introdus în oferta sa noi gadget-uri, în special din categoria îngrijire personală, dar are câteva oferte și pentru jucării accesibile pentru copii. Produsele de săptămâna aceasta sunt practice și vin la prețuri mici și vor asigura un plus de confort, dar și o doză de bucurie pentru cei mici. Am făcut o selecție cu cele mai interesante dintre acestea. Oferta completă o puteți verifica pe site-ul Lidl.

Produse de îngrijire personală de la Lidl, la prețuri accesibile

Scriam săptămâna trecută despre un cap de duș inteligent, care poate să indice prin lumini LED căldura apei. Acesta este produse de Livarno Home și a intrat de astăzi, 29 noiembrie, în oferta magazinelor Lidl. Acesta costă doar 49,99 lei. Atunci când LED-urile se aprind în culoarea verde, apa este rece, atunci când culoarea este verde, apa este potrivită, iar atunci când luminile sunt roșii, apa este fierbinte.

Pentru cei care au nevoie de un irigator bucal, Lidl oferă un model mai ieftin de la Nevadent. La 89,99 lei, acesta beneficiază de un acumulator de 800 mAh și permite irigarea cu intensitate reglabilă. Conform specificațiilor de pe site, există treptele Soft, Normal și Jet, pe care le puteți folosi, cel mai probabil, în funcție de sensibilitatea gingiilor.

Cei care vor însă o periuță de dinți electrică, pot alege tot una de la Nevadent, disponibilă săptămâna aceasta la 69,99 lei. Periuța este disponibilă în două variante, pentru copii, cu o carcasă colorată, sau pentru adulți, într-o culoare mai „tradițională”. Periuța are o baterie de 600 mAh și include un cronometru pentru spălare de 2 minute, cu interval de 30 de secunde. Oferă și două programe de spălare: normal și senzitiv. Autonomia este de 90 de minute, iar două capete sunt incluse în pachet. Poți cumpăra separat și un set de șase capete la 24,99 lei.

Pentru cei care vor puțină „aromă” în casă, Lidl introduce un umidificator și difuzor de arome de la Silvercrest. Acesta asigură un miros plăcut în cameră pentru trei ore, având o capacitate de 50 ml pentru esențe. Pe suprafața dispozitivului sunt integrate și LED-uri pentru lumină ambientală. Prețul este de 79,99 lei.

În cele din urmă avem o perie pentru coafat „2-in-1”. Aceasta are o putere de 1.000 W și oferă două setări de temperatură. Și aceasta face parte din oferta brandului Silvercret. Prețul este de 79,99 lei.

Jucării cu telecomandă pentru copii

Lidl are în ofertă patru mașini cu telecomandă pentru copii, săptămâna aceasta, toate produse de brand-ul Jamara.

Acestea sunt recomandate copiilor de peste 6 ani și vin cu baterii incluse în pachet.

Există trei variante de mașinuțe gata asamblate: Acter, X-Formater și Vispon. Diferențele între acestea sunt atât la nivel de design, cât și la nivelul capabilităților.  De exemplu, mașinuța Acter oferă o funcție de „manevră Tumbling Flip”, are rezistență la răsturnare, și are roată pentru cascadorii la 90 de grade.

Varianta X-Formater permite manevră „Flip” și poate să se miște pe ambele părți, chiar dacă se răstoarnă. Aceasta are și anvelope din cauciuc foarte moi și poate depăși mai multe tipuri de obstacole.

Vispon este însă o mașinuță cu suspensii, anvelope din cauciuc și caroserie rezistentă la șocuri. Aceasta este echipată cu protecție împotriva lovirii în față și în spate. Toate cele trei modele de mașinuțe teleghidate costă 79,99 lei

Există însă și un alt model de mașinuțe cu telecomandă. Acestea vin într-un kit de asamblare și beneficiază de caroserii licențiate. Există un model cu caroserie Ferrari FXX K Evo și un model BMW M8 GTE/ Acestea vin cu șasiu, jante, cauciucuri și alte accesorii dezasamblate. De asemenea, ușile și capota pot fi deschise sau închise. Pentru aceste modele, vârsta recomandată este de 8 ani, iar prețul este puțin mai mare: 149 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult