Dispozitiv neobișnuit pentru baie, vândut de Lidl începând de luni

25.11.2021
Dispozitiv neobișnuit pentru baie, vândut de Lidl începând de luni

Lidl a publicat pe site-ul propriu ofertele pe care le va avea săptămâna viitoare. Printre acestea se află un produs pentru baie destul de neobișnuit.

Compania va vinde, începând de luni, o pară de duș cu LED-uri și display pentru afișarea temperaturii. Produsul, marca Livarno Home, va costa aproape 50 de lei.

Culorile dispozitivului se achimbă în funcție de temeperatura apei: albastru la apă rece, verde la temperatură medie și roșu când este fierbinte. Nu știm, deocamdată, dacă dispozitivul funcționează cu baterie sau se încarcă de la priză.

Compania a vândut un dispozitiv similar în trecut, pe alte piețe pe care este prezentă, dar sub marca Miomare. În clipul de mai jos vedeți para de duș respectivă în funcțiune. Utilizatorul a scris, la secțiunea de comentarii a clipului de pe YouTube, că dispozitivul s-a defectat în perioada de garanție.

Un produs similar este disponibil la eMAG la prețul de 42,90 lei. Capul de duș termosensibil are un rating de 3,5 steluțe din 5, primit de la opt utilizatori. Unii clienți au scris că au primit produse defecte, la care culorile nu se schimbau.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl 22.11: Produse utile în casă, disponibile începând de astăzi. Carte inedită pentru copii

Produse – auto, gadgeturi și de birou – aflate acum la ofertă la Carrefour

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult