Reduceri bune la Carrefour: cel mai ieftin proiector, televizor smart și cel mai bine vândut telefon Android din lume

10.03.2023
Reduceri bune la Carrefour: cel mai ieftin proiector, televizor smart și cel mai bine vândut telefon Android din lume

În acest weekend aveți posibilitatea să cumpărați de la Carrefour o gamă de produse din zona electronicelor, la prețuri speciale. Hipermarket-ul vine cu reduceri la mai multe categorii de produse „tech”, însă noi am selectat câteva care par să fie oferite la prețuri bune, în comparație cu prețurile obișnuite. Avem un televizor smart ieftin, unul dintre cele mai ieftine proiectoare pe care le-am văzut în magazine și smartphone-uri Samsung la prețuri speciale, inclusiv cel mai bine telefon cu Android din 2022.

Televizor smart cu Android pentru bucătărie și un proiector perfect pentru camera unui copil

Dacă aveți nevoie de un televizor de mici dimensiuni (diagonală de 32”/80cm), modelul SmartTech, vândut în Carrefour la doar 599 lei, este echipat cu un panel HD. Rezoluția nu va fi foarte mare, dar la aceste dimensiuni și probabil că dacă îl veți pune într-o bucătărie, unde oricum veți sta la o oarecare distanță de el, aceasta nu va fi o problemă.

Fiind echipat cu Android, există o ofertă vastă de aplicații de redare de conținut video, iar televizorul integrează modulul WiFi pentru conexiune la rețea, dar și un port Ethernet pentru cei care vor să îl conecteze pe cablu. La acest preț, conexiunea wireless nu este garantată. Fiind echipat cu 3 mufe HDMI, pot fi adăugate și console de jocuri sau PC-uri drept surse de redare, iar sistemul audio cu două difuzoare de 8W ar trebui să ofere un sunet destul de puternic pentru a acoperi o cameră mică.

Tot în zona de dispozitive de afișat avem și un Mini Proiector numit „Native Resolution PSMP12WH”. Chiar dacă numele său nu este unul foarte ușor de reținut, prețul cu siguranță te va face să îl ții minte. La doar 249 de lei la raft, acest proiector ar putea fi perfect pentru a fi pus în camera unui copil, pentru redare de desene animate, ilustrații pentru cărți cu povești, sau proiecția de animații liniștitoare pe tavan.

Fiind un proiector foarte ieftin, acesta nu este foarte performant, însă în general la proiectoare nu ai nevoie de rezoluție foarte înaltă. Acest model vine cu rezoluție 800 x 600, dar oferă conectivitate prin HDMI la un dispozitiv extern. Cu cablul „corect” poți reda prin HDMI prin telefon, tabletă, laptop sau PC.

Telefoanele Samsung, disponibile la ofertă, de la cele mai bine vândute, la cele mai noi

Cel mai bine vândut telefon cu Android din 2022 a fost produs de Samsung și a fost modelul Galaxy A13 5G. Acest telefon este acum disponibil la reducere în oferta Carrefour la doar 749 de lei și vine cu o configurație cu 4 GB RAM și 64 GB stocare internă, în toate cele trei variante de culoare. Acesta este unul dintre cele mai ieftine telefoane Samsung din piață și oferă o experiență de utilizare de bază de calitate.

Cei care au bugete mai mari, pot găsi în oferta Carrefour și modelul Galaxy S22 de anul trecut, care a ajuns să coste doar 2.799 lei în varianta 8+128 GB. Având în vedere că oferă una dintre cele mai bune camere de pe piață, cu procesor de top și ecran la 120 Hz, alegerea unui astfel de model este indicată peste un mid-range scump. Mai mult, cei care au în jur de 1.000 eur, pot găsi chiar și noul model Galaxy S23 la reducere, acesta fiind listat la 4.699 lei față de 4.999. Acest model vine standard cu 256 GB stocare, modelul de 128 GB nefiind încă disponibil în România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult