Super oferte pentru produse Parkside la Kaufland. Cât costă bormașina 3 în 1?

18.03.2024
Super oferte pentru produse Parkside la Kaufland. Cât costă bormașina 3 în 1?

Kaufland introduce o gamă completă de unelte Parkside, de la bormașini la polizoare, toate la prețuri accesibile. Care sunt cele mai bune oferte?

Primăvara începe să își facă simțită prezenta, iar temperaturile în creștere reprezintă momentul perfect pentru startul curățeniei și renovărilor. Kaufland aduce săptămâna aceasta o gamă completă de unelte Parkside care să facă mai ușoară orice operațiune din casă și gospodărie.

Am selectat câteva dintre produsele ce vor fi disponibile începând cu data de 20 martie 2024, iar favoritele noastre sunt următoarele:

Bormașina 3 în 1

Un ajutor de nădejde pentru orice construcție sau renovare, bormașina 3 în 1 de la Parkside va fi disponibilă la Kaufland pentru prețul de 179 de lei. Bormașina vine însoțită de accesorii și are un cuplu maxim de strângere de 45 Nm. Cu toate acestea, acumulatorul va trebui cumpărat separat.

Polizor unghiular

O altă unealtă care nu trebuie să lipsească din dotarea niciunui meșter este polizorul unghiular. Util pentru tăiatul metalului, lemnului sau elementelor din plastic, acesta poate fi găsit în magazinele Kaufland pentru prețul de 219 lei. La fel ca bormașina, acumulatorul trebuie achiziționat separat. Prețul pentru un acumulator este de 59,99 de lei, iar încărcătorul costă 49,99 de lei.

Șurubelniță electrică

Pentru sarcinile care necesită un plus de precizie și rapiditate, șurubelnița electrică Parkside este aliatul ideal. Cu un cuplu maxim de strângere de 45 Nm și o turație maximă de 1.500 rotații per minut, această unealtă vă va ajuta să terminați mai rapid și mai ușor treaba. Prețul pentru o astfel de șurubelniță electrică este de 129 de lei.

Ferăstrău pendular

Dacă vreți să lucrați cu lemn în construcțiile dumneavoastră, atunci ferăstrăul pendular Parkside ar putea fi unealta potrivită pentru prelucrarea lemnului. Fiind potrivită pentru tăierea scândurilor și nu numai, această unealtă oferă un plus de precizie, dar și de mobilitatea, deoarece nu este alimentată prin cablu. Ferăstrăul pendular poate fi găsit la Kaufland și costă 169 de lei.

Aspirator umed/uscat

Nu în ultimul rând, pentru că știm că s-ar putea să rezulte și niște mizerie în urma construcțiilor, am selectat un aspirator umed/uscat. Avantajul acestuia este că poate aspira și lichide, având un recipient de 20 de litri. Aspiratorul vine echipat cu accesoriile necesare și va fi vândut cu prețul de 199 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult