Trei produse smart de care sigur ai nevoie acasă, la reducere în Dedeman

07.03.2023
Trei produse smart de care sigur ai nevoie acasă, la reducere în Dedeman

Dedeman revine cu oferte pentru dispozitive smart pentru casă în luna martie, oferind trei produse interesante la prețuri accesibile. Acestea sunt disponibile la reducere și vor putea fi achiziționate la prețuri speciale până la sfârșitul lunii, întrucât oferta este valabilă până pe data de 31 martie.

Cei care doresc să își transforme casa într-una „smart” ar putea începe cu un simplu bec. Acest bec inteligent de la Ledvance este echipat cu Wi-Fi, lumină RGB, este dimabil și este compatibil cu asistenți vocali precum Amazon Alexa și Google Assistant. Astfel, poate fi integrat într-un sistem Smart Home nou, sau poate fi inclus în sistemul smart home pe bază de asistent pe care îl aveți deja. La 36 de lei bucata, aceste becuri ar putea fi perfecte pentru noi scenarii de automatizare a luminii din casă.

Poți realiza scenarii cu lumină de diferite culori în funcție de ce dorești să faci, pentru a seta o atmosferă mai caldă sau mai rece, mai colorată sau cu lumină ambientală. De asemenea, poți controla becurile din aplicația de mobil, sau prin control vocal, fără să te mai ridici să aprinzi manual becul de la întrerupător. Fiecare bec are un consum de 9W și oferă lumină de 806 lumeni, cu temperatură de culoare de la 2700 la 6500K pentru lumina albă.

Dacă vreți puțină securitate în plus acasă, camera de supraveghere IMOU Ranger 2C IPC-TA42P-D este o soluție ieftină și simplă. Aceasta este echipată cu un senzor de 4 megapixeli, senzor de mișcare, microfon și difuzor și este realizată pentru a fi montată la interior. Camera poate fi montată ori pe o suprafață, ori pe un perete sau tavan și are rotire la 355 de grade, plus 85 de grade de înclinare.

Camera poate fi monitorizată live prin Wi-Fi, iar înregistrările se fac la rezoluție mare, de 2.560 x 1.440 pixeli. De asemenea, pot fi înregistrate clipuri direct pe un card microSD, iar pe modul nocturn include LED-uri cu infraroșu pentru a înregistra și fără lumină. Consumul camerei este de 5W. La Dedeman, această cameră IMOU Ranger este disponibilă la 159 de lei.

Dedeman listează și unul dintre cele mai ieftine televizoare smart pe care le poți cumpăra în prezent. Este vorba despre un model LED Philips 32PHS6605/12, cu rezoluție HD. Acesta este de dimensiunile perfecte pentru a fi integrat într-o cameră mai mică sau chiar în bucătărie, și oferă acces la cele mai populare aplicații de streaming nativ, pe lângă cablul TV obișnuit.

Astfel, poți să continui redarea de filme și seriale de pe Netflix, Prime Video sau clipuri de pe YouTube și în bucătărie, fără să mai fii nevoit să o faci pe un ecran mic de telefon sau tabletă. Prețul pentru acest smart TV este de doar 797 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult