Acer dezvăluie cel mai subţire All-in-One PC din istoria companiei

01.09.2017
Acer dezvăluie cel mai subţire All-in-One PC din istoria companiei

Acer a anunţat extinderea gamei Aspire de PC-uri desktop cu un nou model all-in-one, având ecran de 23,8”. Acer Aspire S24 este adresat consumatorului modern aflat în căutarea echilibrului perfect între stil şi performanţă.

Cel mai subţire AiO produs vreodată de Acer, Aspire S24 dispune de un ecran cu design fără margini, având o grosime de numai 5,97 mm. Acesta foloseşte un panou LCD Full HD cu tehnologie IPS, având unghiuri de vizualizare la 178°. Rama laterală numai 2,7 mm lăţime, aduce raportul între suprafaţa ecranului şi cea a carcasei la 90%, dând senzaţia unui ecran mai mare, care umple întreg câmpul vizual.

Aspire S24 foloseşte procesoare Intel Core de generaţie a opta şi este compatibil cu acceleratoarele de memorie Intel Optane. PC-ul este dotat cu un SSD de 256 GB  şi un HDD cu capacitatea de 2 TB, care serveşte ca spaţiu de stocare auxiliar.

Conexiunea la reţea este asigurată de un adaptor dual-band Intel Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO) iar pentru sunet avem la dispoziţie un subwoofer cu 2.1 canale, compatibil cu tehnologiile Dolby Audio Premium şi Acer TrueHarmony.

Baza ecranului  serveşte şi ca staţie de încărcare wireless, compatibilă cu dispozitivele care folosesc standardul Qi. În plus, ecranul este rabatabil la înclinaţii de la -5 la 30 de grade, ajutând la obţinerea unei poziţii optime pentru vizionare.

Echipat cu sistemul de operare Windows 10, Acer Aspire S24 oferă acces la asistentul virtual Cortana şi Microsoft Edge.

Preţuri şi disponibilitate

Acer Aspire S24 va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2017, la preţuri începând cu 999 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult