Acer prezintă seria Predator Orion 9000 de PC-uri pentru gaming şi monitorul Predator X35

31.08.2017
Acer prezintă seria Predator Orion 9000 de PC-uri pentru gaming şi monitorul Predator X35

Acer a dezvăluit noi echipamente pentru gaming din seria Predator, printre care PC-urile Predator Orion 9000, cele mai puternice de până acum ale companiei, precum şi monitorul Predator X35, cu ecran curbat de 35”. Oferta este completată cu un set de căşti şi mouse de gaming Predator.

Acer Predator Orion 9000

Acer Predator Orion 9000

Conceput pentru a intimida adversarii şi a inspira jocul, aspectul impunător al seriei Predator Orion 9000 se datorează carcasei exterioare în negru şi argintiu, amintind de o navă spaţială, cu iluminare personalizabilă RGB de-a lungul laturilor panoului frontal. O fereastră laterală lasă să se vadă interiorul spectaculos. Opţional, ventilatoare cu iluminare RGB personalizabilă creează un spectacol de lumini, pentru un aspect şi mai captivant. Deoarece este echipat cu două mânere şi rotile îmbrăcate în fibră texturată de carbon, Orion 9000 poate fi mutat cu uşurinţă. Panourile laterale se deschid fără unelte speciale, simplificând upgrade-urile de componente, iar capacul superior, cu sistem de deschidere push-open, oferă posibilitatea de a schimba rapid ventilatoarele. Un suport frontal pentru căşti şi ghidajele pentru cabluri ajută la păstrarea ordinii.

Predator Orion 9000 este cel mai puternic PC pe care l-am produs vreodată,” a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer. „Cu procesoare cu 18 nuclee şi patru procesoare grafice, aceasta este o platformă care întrece chiar şi visele jucătorilor şi utilizatorilor de aplicaţii grafice intensive.”

Seria Predator Orion 9000 dispune de răcire cu lichid şi tehnologia Acer IceTunnel 2.0. Aceasta oferă o soluţie avansată de management al fluxului de aer, care împarte întregul sistem în mai multe zone de temperatură, fiecare cu propriul tunel de aer care elimină căldura în exterior. Panouri de plasă metalică în partea frontală şi deasupra permit evacuarea aerului cald şi lasă aerul rece să intre, în vreme ce un număr de până la cinci ventilatoare cu diametrul de 120 mm, situate în faţă, deasupra şi în spate răcesc aerul care circulă prin interior. O parte din fluxul de aer este dirijată spre spate, pentru a răci unităţile de stocare. Plăcile grafice dispun de ventilatoare tip suflantă, care elimină căldura prin spate, iar sursa de alimentare este izolată pentru a se evita interferenţele de temperatură.

Acer oferă posibilitatea de a instala până la patru plăci Radeon RX Vega într-o singură unitate. Pasionaţii de jocuri pot de asemenea opta pentru două plăci NVIDIA GeForce GTX 1080Ti instalate în SLI, îmbunătăţind performanţa în aplicaţii de realitate virtuală şi la folosirea configuraţiilor multi-monitor.

În versiunea de top, Predator Orion 9000 va fi echipat cu un procesor Intel Core i9 Extreme Edition, cu 18 nuclee, şi va avea 128 GB de memorie RAM quad-channel DDR4.

În ceea ce priveşte funcţia de overclocking, aceasta poate intra în funcţiune la simpla apăsare a unui buton care selectează nivelul „turbo” de performanţă.

Opţiunile de conectare cuprind două porturi USB 3.1 Gen 2 (unul Type-C şi unul Type-A), opt porturi USB 3.1 Gen 1 (unul Type-C şi şapte Type-A) şi două porturi USB 2.0 (Type-A). Predator Orion 9000 suportă în total trei sloturi M.2, care extind posibilităţile de a mări viteza de lucru, puterea şi capabilităţile computerului, iar cele patru sloturi PCIe x16 asigură spaţiu pentru adăugarea de plăci grafice .

Acer Predator X35

Predator X35 pune la dispoziţie un ecran cu rată de aspect 21:9 şi curbură 1800R, suportând rezoluţia 3440 x 1440 pixeli (WQHD).

Monitorul cu ecran quantum dot suportă tehnologiile NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra şi HDR (High Dynamic Range). Contrastul imaginii este amplificat cu ajutorul unei funcţii de ajustare locală a luminozităţii, 512 zone controlate separat iluminând ecranul doar atunci şi acolo unde este nevoie.

Acer Predator X35

Predator X35 acoperă 90% din standardul de culoare DCI-P3 şi dispune de un interval de luminanţă de câteva ori mai mare decât acela al monitoarelor cu o gamă dinamică obişnuită. Ecranul cu timp de răspuns 4 ms suportă rată de refresh la 200 Hz. Panoul VA (Vertical Alignment) oferă unghiuri de vizualizare de până la 178° orizontal şi vertical.

Predator GameView oferă opt moduri predefinite de vizualizare, pentru a optimiza imaginea în funcţie de diferitele tipuri de acţiune din joc. În afară de modul Standard, ECO, Graphic şi Movie, sunt trei moduri speciale pentru jocuri, Action, Racing şi Sports, care pot fi accesate prin intermediul unui buton dedicat sau prin meniul On-Screen Display (OSD). Jucătorii îşi pot, de asemenea, defini propriul profil personalizat şi pot programa fiecare mod în funcţie de preferinţe.

Echipamentele Predator

Căştile de gaming Predator Galea 500 promit să transpună utilizatorii în acţiunea din jocuri, oferind abilitatea de sesiza amplasamentul exact al elementelor din joc. Acestea suportă tehnologia Acer TrueHarmony 3D Soundscape, menită să recreeze spaţiul acustic în funcţie de poziţia capului jucătorului, dând astfel iluzia că sunetul vine dintr-o direcţie fixă.

Căştile Predator Galea 500 dispun de profile personalizabile, cu trei moduri selectabile de către utilizatori – EQ Music, Movie şi Sport.

Mouse-ul de gaming Predator Cestus 500 se prezintă cu un design de tip dual switch, care le permite jucătorilor să ajusteze rezistenţa butoanelor în funcţie de tipul preferat de joc, ca de exemplu o sensibilitate mai mare la jocurile FPS, care necesită mai multă agilitate, sau o forţă mai mare pentru manevre fine, în cazul jocurilor RTS. Dispozitivul dispune iluminare RGB cu 8 preset-uri 8, 5 profile predefinite cu setări de sensibilitate, 8 butoane programabile şi conector USB aurit.

Preţuri şi disponibilitate

Computerele de gaming din seria Predator G9 (desktop) vor fi disponibile din luna noiembrie la preţuri începând cu 1999 euro

Monitorul Predator X35 va fi disponibil din Q1 2018.

Căştile Predator Galea 500 şi mouse-ul Predator Cestus 500  vor fi disponibile din noiembrie, la preţul de 299,99 euro, respectiv 89,99 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult