Dell şi Alienware lansează noi laptopuri şi PC-uri de gaming

01.09.2017
Dell şi Alienware lansează noi laptopuri şi PC-uri de gaming

Dell Gaming şi Alienware au prezentat la IFA 2017 noi dispozitive adresate pasionaţilor de jocuri – laptopul de gaming Inspiron 15 7000, desktopul de gaming Inspiron şi monitoarele Alienware 34 Curved Gaming.

Alienware ţinteşte jucătorii premium livrând dispozitive cu performanţe de top şi design extravagant. Pentru jucătorii care sunt preocupaţi şi de costuri, Dell a lansat recent gama de produse Inspiron Gaming. De asemenea, Dell pune la dispoziţie şi serviciul de asistenţă Premium Support Plus, pentru menţinerea în funcţiune PC-urile de gaming la cei mai buni parametri.

Inspiron 15 7000 Gaming

Laptopul Inspiron 15 7000 Gaming include grafică discretă NVIDIA GeForce GTX 1060 şi tehnologie NVIDIA Max Q Design, procesoare Intel quad core de a şaptea generaţie şi sistem de răcire cu ventilatoare duale. Cumpărătorii au de ales între ecran IPS FHD sau 4K UHD, ambele prevăzute cu filtru anti-glare.

Printre dotările oferite se mai numără difuzoarele cu tehnologie Maxx Audio Pro şi antenele WiFi 2×2. Interfaţa de reţea este optimizată cu ajutorul software-ului SmartByte, capabil să prioritizeze conţinutul de gaming şi video pentru a menţine fluiditatea jocurilor şi elementelor video în timpul descărcărilor de fişiere foarte mari.

O nouă baterie cu încărcare rapidă ajunge la 80% din capacitate în mai puţin de o oră, iar portul multi-utilizare Thunderbolt 3 conectează dispozitive multiple (incluzând suport pentru până la două ecrane 4K) la laptop cu rate de transfer de până la 40 Gbps. Autentificarea este asigurată cu ajutorul unui cititor de amprentă compatibil Windows Hello.

Sistemele Dell Inspiron 15 7000 Gaming îndeplinesc cerinţele minime de specificaţii pentru Windows Mixed Reality Ultra şi sunt optimizate pentru noua cască Dell Visor Windows Mixed Reality.

Desktopul Inspiron Gaming cu cele mai noi procesoare multicore AMD Ryzen

Desktopul Inspiron Gaming foloseşte procesoare AMD Ryzen cu SenseMI, suportă configuraţii Ready for VR echipate cu acceleratoare grafice furnizate de AMD sau NVIDIA (inclusiv dual-GPU), opţiuni pentru stocare pe HDD şi SSD, plus un număr de până la cinci locaşuri pentru suplimentarea dispozitivelor de stocare.

Monitoarele Alienware 34 Curved Gaming

Dell oferă două monitoare curbate Alienware de 34”, construite pentru gaming de performanţă, oferind unghiuri ample de vizualizare şi iluminare personalizată AlienFX, adaptată pentru mai mult de 150 de titluri de jocuri pentru PC.

Ambele monitoare suportă tehnologia NVIDIA G-SYNC şi folosesc panouri LCD cu timp de răspuns 4ms. Monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418DW) suportă o rezoluţie WQHD (3440×1440) cu rată de refresh de 120 Hz, în timp ce monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418HW) suportă o rezoluţie WFHD (2560×1080) cu rată de refresh de 160 Hz.

Alienware Aurora echipat cu noua placă grafică Radeon RX Vega 64

PC-urile Alienware Aurora primesc şi opţiune pentru accelerator Radeon RX Vega 64 de la AMD. Alienware este primul OEM care oferă noul GPU de la divizia Radeon a AMD-ului.

Placa grafică Radeon RX Vega 64 pune la dispoziţie 4096 procesoare de stream şi 8GB memorie video HBM2, cu lăţime de bandă ce atinge 484 GB/S. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult