ASUS a extins oferta de accesorii ROG cu o nouă tastatură şi mouse pentru gaming

04.06.2015

ASUS a venit la Computex 2015 cu un întreg arsenal de accesorii destinate pasionaţilor de jocuri PC, prezentând noi modele de monitoare curbate şi plăci video pentru overclocking, laptopuri de gaming şi PC-uri desktop, alături de alte accesorii ROG. Dintre acestea, tastatura ASUS ROG Claymore şi mouse-ul Spatha atrag atenţia prin designul exterior îndrăzneţ şi abundenţa de funcţii personalizabile.

ASUS ROG Claymore se prezintă cu taste iluminate individual, personalizabile alegând dintr-o paletă de 16.8 milioane de culori, aplicate în orice configuraţie dorim pentru a evidenţia anumite grupuri de taste sau genera jocuri de lumini. Aşa cum se cuvine pentru o tastatură de gaming, ROG Claymore include funcţie N-Key Rollover, garantând preluarea fiecărei comenzi, oricât de multe taste ar fi apăsate simultan.

ASUS ROG Claymore - click pentru mai multe imagini

Pe carcasă este prezent şi un conector USB 3.1,  util pentru conectarea  rapidă a unui hard disk extern sau alte dispozitive.

Pachetul include şi un keypad detaşabil, folosit pentru comenzi macro. În plus, utilizatorii de PC-uri echipate cu plăci de bază ROG pot folosi tastatura Claymore pentru a ajusta viteza ventilatoarelor, configura scurtături pentru comutarea profilurilor de overclocking şi sincroniza culoarea backlight-ului cu temperatura procesorului.

Asortat cu tastatura ROG Claymore, mouse-ul Spatha este optimizat pentru jucătorii de MMO-uri, oferind nu mai puţin de 12 butoane programabile.

Livrat cu propriul suport de încărcare, ROG Spatha poate fi utilizat atât în mod wireless, cât şi conectat la cablul USB detaşabil. Şi acesta permite efecte de lumini, redate cu până la 16.8 milioane culori folosind backlight-ul programabil.

ASUS ROG Spatha - click pentru mai multe imagini

ASUS ROG Spatha foloseşte o carcasă solidă realizată din aliaj de magneziu şi un senzor laser de înaltă performanţă, oferind rezoluţie 8200DPI şi rată de eşantionare la 2000Hz.

Deocamdată ASUS nu dezvăluie când vor ajunge noile accesorii ROG în magazine şi nici preţurile la care vor putea fi achiziţionate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult