ASUS prezintă tastatura mecanică Horus GK2000

25.03.2016
ASUS prezintă tastatura mecanică Horus GK2000

Parte din seria Republic of Gamers (ROG), Horus GK2000 are finisaje premium şi panouri de aluminiu prelucrate pe maşini CNC, ce o scot în evidenţă. Tastatura include un palm rest, picioruşe cu două poziţii şi un stand detaşabil pentru dispozitive mobile.

ROG Horus GK2000 integrează un microcontroler pe 32 biţi şi 4MB de memorie, asigurând procesarea şi stocarea funcţiilor macro şi profilurile. Utilizatorii pot programa până la 80 de comenzi macro pentru mouse, PC şi funcţiile media. Aceştia pot programa tastatura pentru a iniţia comenzi complexe prin apăsarea unei singure taste. Un total de 10 profiluri pot fi stocate în memoria tastaturii, astfel încât utilizatorii să poată salva şi copia profilurile salvate între calculator şi tastatură printr-o simplă glisare.

ROG Horus GK2000

Horus GK2000 utilizează comutatoare mecanice Cherry MX Red cu o cursă la apăsare de 4mm, optimizate pentru o senzaţie tactilă fermă şi răspuns rapid la apăsări. Testate pentru fiabilitate, tastele echipate cu comutatoare mecanice au o durată de viaţă estimată la 50 de milioane de apăsări.

Fiecare tastă este iluminată de LED-uri roşii şi are forme ergonomice, potrivită pentru jocuri şi scrierea documentelor. Horus GK2000 integrează tehnologia NKRO (N-Key rollover) înlăturând complet efectul de ghosting la apăsarea mai multor taste simultan. Funcţia N-Key poate fi activată sau dezactivată prin butonul dedicat.

Tastatură premium, Horus GK2000 foloseşte elementele pentru design realizate din aluminiu, conferind o aparenţă agresivă.

Horus GK2000 are taste iluminate cu LED-uri roşii, cinci setări prestabilite pentru modul de iluminare şi şase reglaje ce pot fi personalizate. Utilizatorii au opţiunea de a ilumina întreaga tastatură sau să ilumineze o serie de taste specifice.

Citeste şi Acer Predator 17 (G9-792) REVIEW

Pachetul ROG Horus GK2000 include propria husă de transport din neopren. Această afişează un logo ROG la exterior şi are la interior un material moale ce protejează tastatura de zgârieturi. Compartimentele interioare ajută utilizatorilor să stocheze perifericele şi alte accesorii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult