ASUS Spatha, un mouse de gaming optimizat pentru sesiunile multiplayer MMO

18.04.2016
ASUS Spatha, un mouse de gaming optimizat pentru sesiunile multiplayer MMO

ASUS Republic of Gamers (ROG) anunţă Spatha, un mouse adresat pasionaţilor de jocuri multiplayer MMO (massively-multiplayer online). ROG Spatha are o senzitivitate de 8200 DPI şi dispune de 12 butoane programabile. Acesta beneficiază de o carcasă de aliaj de magneziu, două butoane detaşabile, cu socket şi design special conceput de ASUS, precum şi de efecte LED RGB programabile.

ROG Spatha are un design agresiv, angular cu efecte luminoase LED RGB pentru rotiţa pentru derulare, butoanele laterale şi logo-ul ROG. Noul model oferă şase moduri presetate: Static, Breathing, Color Cycling, Trigger, Random şi Battery. ROG Spatha integrează o memorie flash pentru a salva profilurile a până la cinci utilizatori. Consola intuitivă ROG Armoury permite personalizarea profilurilor, a efectelor luminoase, programarea macro-comenzilor şi multe altele.

ASUS Spatha

În modul wireless, Spatha utilizează o conexiune cu latenţe reduse, însă modul cablat permite atingerea unei rate de eşantionare la 2000Hz, pentru o derulare fluidă şi un răspuns instant al cursorului. Conectorul USB înălţat previne frecarea cablului de masă, asigurând totodată mişcarea lină. Mouse-ul poate fi încărcat în modul cablat sau atunci când este plasat în staţia de încărcare. Acesta este însoţit în pachet de un cablu ţesut cu lungimea de 2 metri şi de un cablu cauciucat de 1 metru.

Având 12 butoane programabile, dintre care şase butoane striate situate pe partea stângă, ROG Spatha amplasează comenzile la îndemâna utilizatorului. Cele şase butoane au comutatoare Alps pentru un bun răspuns tactil şi sunt aranjate sub forma ochiului ROG. Mouse-ul dispune de o carcasă premium din aliaj de magneziu şi socketuri ce permit detaşarea comutatoarelor pentru o personalizare rapidă. Butoanele principale sunt independente de corpul mouse-ului şi au comutatoare OMRON cu o durată de viaţă de 20 de milioane de clickuri.

Mouse-ul ROG Spatha a fost premiat cu Red Dot Design Award 2016, ca o recunoaştere pentru inovaţie şi designul excelent.

Citeşte si despre Logitech G900 Chaos Spectrum: mouse ambidextru pentru gamerii pasionaţi

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult