G13 şi G18: Logitech are grijă să mulţumească gamerii de sărbători

11.12.2008
G13 şi G18: Logitech are grijă să mulţumească gamerii de sărbători

Logitech G13În pragul sărbătorilor, Logitech atentează la bugetul gamerilor cu două periferice dedicate celor ce participă la competiţii oficiale dar şi amatorilor care doresc o experienţă specială în jocuri. Gameboard-ul Logitech G13 îţi pune la dispoziţie 25 de taste programabile şi până la 87 de combinaţii macro ce pot fi stabilite în timp real. G13 are încorporat şi un ecran LCD pe care se afişează diverse informaţii şi statistici din timpul jocului, inclusiv mesaje de la ceilalţi jucători.

În plus, noul gadget Logitech vine cu presetări stabilite pentru World of Warcraft: Burning Crusade, Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar şi Call of Duty 4: Modern Warfare. Logitech G13 va costa aproximativ 80 $ şi se va găsi în magazinele din Europa şi Statele Unite din ianuarie.

Un alt cadou pus la cale de Logitech, tot pentru gameri, este tastatura G18 – şi ea înzestrată cu LCD. Aceasta va deveni disponibilă ceva mai târziu. Aşteptăm de asemenea şi preţul la care urmează să fie comercializată.

Logitech G13

Logitech G13 şi G18

Urmărește Go4IT.ro pe Google News