G610 Orion Brown şi Red: tastaturi mecanice pentru gaming de la Logitech

17.03.2016
G610 Orion Brown şi Red: tastaturi mecanice pentru gaming de la Logitech

Logitech a anunţat lansarea tastaturilor G610 Orion Brown şi G610 Orion Red dedicate gamerilor. Ambele sunt realizate folosind switch-uri mecanice Cherry MX cu nivel redus de zgomot, diferenţele între acestea fiind reprezentate de răspunsul tactil pe care butoanele le oferă la apăsare. Modelele G610 vin cu un design nou, iluminare LED şi butoane personalizabile, pentru a asigura confort în utilizare în orice situaţie.

Cele două tastaturi G610 sunt identice din punct de vedere al aspectului exterior, ambele oferind butoane cu textură mată care maschează amprentele şi cablu învelit într-un material textil împltit. Iluminarea tastatelor este realizată folosind LED-uri albe, care pot fi personalizate folosind aplicaţia Logitech Gaming Software. Deşi sistemul de iluminare nu este la fel de avansat ca pe modelele Orion Spark, acesta permite iluminarea individuală a fiecărei taste în parte, cât şi configurarea de efecte de genul „val de lumină” şi „breathing”.

G610 Orion Brown vine cu switch-uri Cherry MX Brown, care dispun de un senzor de preacţionare pentru a asigura o reacţie clară la apăsare, în timp ce G610 Orion Red dispune de switch-urile Cherry MX Red, cu o cursă liniară pentru reacţii rapide. Ambele modele vor fi disponibile în magazine începând cu ultimele zile ale lunii martie, preţul pentru România fiind 629 lei, indiferent de tastatura aleasă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult