HP livrează noi modele de imprimante A3 multifuncţionale pentru piaţa din România

26.05.2017
HP livrează noi modele de imprimante A3 multifuncţionale pentru piaţa din România

Noua ofertă de imprimate A3 permite nu mai puţin de 54 variante de echipare şi este concepută pentru a lăsa partenerilor HP soluţii de adaptare care răspund unui set cât mai amplu de nevoi ale clienţilor, în materie de imprimare.

Prin lansarea de echipamente de imprimare A3 ne propunem să completăm portofoliul de produse şi soluţii HP oferite clienţilor din România cu cele mai noi tehnologii încorporate într-o gamă de produse care numără 16 platforme noi, respectiv 54 de versiuni noi de echipare menite să respecte o promisiune făcută clienţilor şi partenerilor noştri, şi anume promisiunea de a reinventa piaţa şi soluţiile cu care o adresăm” a declarat Mugur Pantaia, Managing Director la HP Inc. România.

Noua gamă A3 combină viteză, uşurinţa în utilizare şi nivelul ridicat de securitate ale unei imprimante cu durata de viaţă sporită şi costurile de operare scăzute ale unui copiator, pentru o experienţă unică marca HP”, a adăugat Răzvan Mărăşescu, A3 Category Manager, HP Inc. East & South Europe.

Având în vedere că imprimantele multifuncţionale moderne prezintă caracteristici similare unor PC-uri şi faptul că mai puţin de 2% dintre sutele de milioane de imprimante de business din lume sunt securizate în mod corespunzător, îmbunătăţirea securităţii imprimantelor este o prioritate de top pentru companii. Multifuncţionalele HP din clasa enterprise încorporează caracteristici de securitate care protejează echipamentele, datele şi documentele, creând un sistem de securitate în mai multe straturi, necesar pentru combaterea atacurilor avansate.

Portofoliul HP de imprimante multifuncţionale A3 – ce include 3 platforme PageWide şi 13 platforme LaserJet – beneficiază de noua soluţie de optimizare a serviciilor, bazată pe cloud, HP Smart Device Services (SDS). SDS oferă o disponibilitate crescută a echipamentelor, integrând capabilităţi de diagnosticare avansată, detectare şi remediere de la distanţă a problemelor specifice echipamentului.

Imprimantele multifuncţionale au viteze de imprimare care variază de la 35 ppm la 60 ppm (până la 80 ppm în modul General Office).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult