HP ne surprinde cu o gamă de periferice performante

16.09.2008
HP ne surprinde cu o gamă de periferice performante

În traducere liberă, „performante” înseamnă de obicei „pentru jocuri” şi da, două din dispozitivele prezentate de HP azi au fost create special pentru jucători. Primul mouse vine cu un nume destul de impunător: HP HDX VoodooDNA. Creatorii săi au ştiut că impresia vizuală este importantă, partea superioară fiind construită dintr-un plastic ornamentat care aduce puţin a fibră de carbon. Nu puteau să lipsească LED-urile, albastre în cazul nostru, care indică numărul de DPI selectat şi, probabil, profilul personalizabil folosit. În caroserie a fost inclus un senzor laser cu o rezoluţie maximă de 3200 DPI. Picioruşele sunt realizate dintr-un material special care reduce frecarea. Producătorul oferă un soft cu ajutorul căruia se pot personaliza cele cinci butoane ale mouse-ului şi se pot crea cinci profile. Preţul dispozitivului va fi de aproximativ 60 $.

HP HDX VoodooDNA Laser Mouse

O versiune mai simplificată a modelului de mai sus este HP HDX Laser Mouse. Are doar un singur buton lateral, însă a fost păstrată funcţia de schimbare a rezoluţiei în timp real, cea mai mare fiind de 2400 DPI. Ambele dispozitive dispun de o rotiţă de scroll din cauciuc cu un profil special care sporeşte aderenţa. Preţul său va fi de 40 $.

HP HDX Laser Mouse

Un al treilea mouse anunţat este de tip wireless şi se numeşte Vector. Din păcate, mai mult decât puteţi vedea în imagine noi nu vă putem spune. Se remarcă forma relativ ergonomică şi două butoane pe latura stângă, cel mai probabil alocate funcţiilor Back şi Forward. HP îl va lansa împreună cu tastatura Wireless Comfort Desktop, cu taste joase şi rezistentă la vărsarea de lichid. Kit-ul va costa 80 $. Data de lansare rămâne şi ea o necunoscută.

HP Vector Wireless Mouse

Kit-ul wireless de la HP

Urmărește Go4IT.ro pe Google News